Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

ro

02 Apr, 2024 17:00 14439 Marime text
  • Complexul Comercial Cleopatra din Mamaia, deținut de societatea Mamaia 2000 SRL, se vinde.
  • Firma a aparținut lui Vasile Chirondojan, fost președinte al Clubului Sportiv Cleopatra din Mamaia și fost consilier local constănțean care a decedat în 2020.
  • Bunul se vinde la prețul 6 milioane de euro.
 
 
Complexul Comercial Cleopatra situat în Mamaia se vinde cu  6.000.000 de euro. Imobilul este deținut de Mamaia 2000 SRL, firmă care a aparținut lui Vasile Chirondojan, fost președinte al Clubului Sportiv Cleopatra din Mamaia și fost consilier local care a decedat în 2020.
 
Potrivit anunțului publicat pe imobiliare.ro, complexul comercial Cleopatra are o suprafață construită de 2.700 mp, 20 de încăperi și 10 grupuri sanitare. Complexul dispune de centrală proprie, calorifere, aer condiționat, apă curentă, canalizare și gaze.
 
„Descoperă o oportunitate unică de investiție în inima vibrantă a Stațiunii Mamaia! Această proprietate excepțională se află la intrarea în stațiune și oferă ceva cu totul special: deschidere directă la promenada animată și ieșire directă pe plajă. Complexul comercial Cleopatra este amplasat pe un teren în proprietate de 2.191,5 mp. Această proprietate oferă o oportunitate unică pentru cei care doresc să investească într-un spațiu comercial care nu are rival în privința poziției sale. Dispus pe parter și etaj, acest complex comercial îți oferă spațiu generos pentru a-ți dezvolta afacerea. Fie că visezi la un restaurant elegant cu vedere la mare sau dacă vrei să-ți creezi bucățica ta de lux, această proprietate îți oferă toate opțiunile. Cu intrare directă pe plaja, clienții tăi pot savura marea și nisipul fin într-un mod incomparabil. Oferă-le o experiență de neuitat chiar la ușa ta!“, scrie în anunțul postat pe imobiliare.ro.
 
 
 
Despre Mamaia 2000 SRL
 
 
Înființată în anul 1993, firma are sediul în Complex Cleopatra, Bloc Complex, Mamaia, județul Constanța și se ocupă de restaurante. Aneta Chirondojan, soția lui Vasile Chirondojan, este asociat și administrator al firmei.
 
De-a lungul anilor, firma a obținut, prin negociere directă, 40 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Club Sportiv CS Westar Arad, Clubul Sportiv Scolar Bârlad, Comuna Olteni, ASOC CS PRO Volei Arad, Clubul Sportiv Școlar Gura Humorului și altele.
 
În anul fiscal 2022, societatea cu 3 salariați a raportat o cifră de afaceri de 1.533.422 lei și un profit de 950.965 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Mamaia 2000 SRL, răspuns negativ de la Primăria Constanța pentru elaborarea unui PUZ
 
Amânare în procesul intentat de Primăria Constanța moștenitorilor fostului consilier, Vasile Chirondojan
 
Primăria Constanța a emis un certificat de urbanism pentru Mamaia 2000 SRL. Ce prevede?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii