Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

ro

15 Apr, 2024 15:22 604 Marime text
Claudiu Palaz a fost desemnat și candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. 



“Patru ani de incompetență au transformat județul Constanța în județul-reper pentru cea mai proastă administrație, cele mai mari rateuri în atragerea fondurilor europene, cele mai nereușite proiecte. Un exemplu de cum să ai cele mai multe ștate de plată pe numele rudelor, prietenilor și prietenilor-prietenilor, în timp ce rezultatele “admirabile” se traduc prin inexistenta investițiilor. 
Sunt convins că lecția trăita în acești ani de constănțenii care au sperat în lupii salvatori a fost una dură și am convingerea că orgoliul de constănțeni nu ne lasă să se mai repete o greșeală atât de catastrofală, cum a fost actuala conducere a CJC”, a declarat Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța la momentul desemnării în postura de candidat.

La ZIUA LIVE, marți, 16 aprilie de la ora 15.00 discutăm împreună cu invitatul ediției despre problemele județului Constanța și clarificăm și aspectele care țin de averea și interesele candidatului ADU la președinția Consiliului Județean Constanța.


Cu alegerile europarlamentare organizate simultan cu localele, Partidul Mișcarea Populară (PMP) își aduce contribuția la lista Dreapta Unită cu o echipă de candidați.

Printre aceștia se numără Claudiu-Iorga Palaz, preşedinte PMP Constanţa, care ocupă locul 25.


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii