Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:03 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sa pastram plajele curate!

ro

27 Apr, 2012 14:05 1755 Marime text

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral face apel catre toti turistii care vor veni la mare in minivacanta de 1 Mai sa pastreze plajele curate. ABADL a depus eforturi ca plajele sa fie pregatite si amenajate, pentru ca turistii care vor veni pe litoral sa se bucure de un nisip curat.

Toate plajele din zonele in care sunt asteptati turisti au fost deja predate catre operatori. In aceste conditii, plajele din Mamaia, Vama Veche, Mangalia, Neptun, Costinesti, Eforie si 2 Mai isi asteapta vizitatorii.

Mai mult decat atat, Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral va sprijini "SocialErasmus Romania: Let's Do It, World!", actiunea de curatare a plajei initiata de voluntarii Erasmus Student Network (ESN) România, care se va desfasura pe data de 30 aprilie, pe plaja din Vama Veche. Actiunea se doreste a fi una pilot pentru Ziua Curăteniei Generale, care anul acesta va avea loc in data de 12 Mai 2012.

Partenerii evenimentului "SocialErasmus Romania: Let's Do It, World!", Primăria Limanu, Serviciul Comunitar de Utilităti Publice de Interes Local Limanu, Administratia Bazinală de Ape Dobrogea - Litoral, Radio România Cultural, Radio România Actualităţi, România Pozitivă, EvenimenteStudentesti.ro, NAPOMUN, Club Goblin, Club Expirat si Pernod Ricard.

Ti-a placut articolul?

Comentarii