Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paul Anghel încurajează petrecerea minivacanței de 1 Mai și Sărbătorile Pascale pe litoralul românesc și în Deltă Dunării

ro

21 Apr, 2024 08:18 507 Marime text
foto: Facebook/ Paul Anghel  Directorul general al Direcţiei Control şi Supraveghere Piaţă şi Armonizare Europeană din cadrul ANPC, Paul Anghel îndeamnă la petrecerea minivacanței de 1 Mai și Sărbătorile Pascale pe litoralul românesc și în Deltă Dunării.

În ciuda lipsei de personal, Paul Anghel subliniază importanța parteneriatului cu operatorii economici care respectă clienții și menționează necesitatea unei reflecții asupra motivelor plecării forței de muncă către alte zone.

„Am fost și suntem parteneri cu operatorii economici care își respectă clienții. Trecem împreună prin momente dificile, vizavi de lipsa de personal, deoarece nu mai există școli specializate sau dacă există nu produc personal în zona de cazare primire turistică sau alimentație publică la nivelul cerințelor actuale a pieței”, a punctat Paul Anghel prin intermediul unei postări pe Facebook.

Iată postarea integrală a lui Paul Anghel de pe pagina de socializare:

Am fost și suntem parteneri cu operatorii economici care își respectă clienții. Trecem împreună prin momente dificile, vizavi de lipsa de personal, deoarece nu mai există școli specializate sau dacă există nu produc personal în zona de cazare primire turistică sau alimentație publică la nivelul cerințelor actuale a pieței. Pe de altă parte, probabil că ar trebui să ne și întrebăm de ce ne-a plecat forța de muncă în alte zone. Dacă nivelul salarial ar fi fost mai ridicat, probabil că astăzi am fi avut mult mai mult personal. Totuşi, sunt şi patroni pe litoral care au investit foarte mulți bani și își respectă clientul, iar împreună cu aceia vom face echipă în beneficiul consumatorilor.

Petreceți minivacanța de 1 Mai și Sărbătorile Pascale pe litoralul românesc și în Deltă Dunării.

Există un nivel foarte ridicat de protecție a consumatorilor în zonele cu potențial turistic.

ANPC - Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor cât și celelalte instituții ale statului veghează la respectarea drepturilor domniilor voastre.



Citește și:

ANPC anunță că va controla produsele de post, în perioada următoare


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii