Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe ABADL a bătut palma cu Kity Krentz SRL, din Constanța! Vizată, zona de îmbăiere aferentă litoralului Mării Negre

ro

23 Apr, 2024 12:01 635 Marime text


Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) Constanța achiziționează prin cumpărare directă, de la SC Kity Krentz SRL, din municipiul Constanța, servicii de scafandrerie pentru montarea și demontarea obiectelor de semnalizare și identificare, îndepărtare sau balizarea obiectelor periculoase în zona de îmbăiere aferentă litoralului Mării Negre.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea achiziției este de 129.700 de lei (26.063,02 euro).
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 23 aprilie 2024, SC Kity Krentz SRL se ocupă de comerțul cu ridicata al altor mașini și echipamente, are sediul pe strada Cpt. Dobrilă Eugeniu, din Constanța, județ Constanța, iar ca asociați apar Krent Mădălina și Krenț Nicolae.
 
Krent Mădălina apare ca și administrator.
 
Pentru anul 2022, Kity Krentz SRL – cu doi angajați – a declarat o cifră de afaceri netă de 2.960.990 de lei și un profit net de 1.023.062 de lei.
 
Kity Krentz SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea“ al Județului Alba, Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02145 Constanța, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Șerban Cantacuzino“ al Județului Prahova, Spitalul de Pediatrie Pitești dar și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dunărea“ al județului Brăila.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Centrul de Scafandri Constanţa cumpără balon MCM pentru ridicarea obiectelor de sub apă
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii