Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre s-a supărat pe directorii PSD-ului. Iată ce le-a transmis

ro

09 Apr, 2013 08:14 3812 Marime text
Radu Mazăre a fost reales, aseară, în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Constanţa, el fiind singurul candidat şi fiind votat în unanimitate de către delegaţii prezenţi.

"Vreau să le spun celor care au fost numiţi în funcţii după alegeri, pe ici, pe colo, pe la inspectorate, să nu dea necuratul să vă îngâmfaţi, să nu mai răspundeţi la telefon să vă sune nu ştiu ce primar care e mai mic, nu e aşa ca mine, nu are anvergura... şi să îl ţineţi pe la uşi să vă aştepte, să nu mai băgaţi în seamă oamenii şi ziariştii. E unul pe care l-am numit director acum şi care a tratat urât ziariştii. Aveţi nevoie de ziarişti, aveţi nevoie să comunice cu oamenii şi vreau ca voi să vorbiţi cu oamenii ca atunci când eraţi în opoziţie şi fără funcţii. Pentru că distracţia e distracţie, cum crede fiecare de cuviinţă, şi treaba e treabă. Şi nu o să tolerez niciunul care nu îşi face treaba", a afirmat Radu Mazăre.

El a menţionat că poate avea mai puţine pretenţii de la cei aleşi, dar în cazul acestora decontul are loc la finalul mandatului. "Pot să am mai puţine pretenţii de la aleşi pe timpul mandatului, dar dacă după patru ani de zile am făcut sondaj acolo şi am văzut că nu stai bine, nici nu te mai susţin ca să candidezi. Pe aleşi îi judecă oamenii, pe ceilalţi care sunt numiţi îi judecăm noi, că aşa e structura societăţii", a mai spus Radu Mazăre.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii