Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

ro

29 Feb, 2024 17:00 953 Marime text
  • Judecătorii Secției a II-a Civilă a instanței au admis cererea formulată de George Secărea și au dispus autorizarea convocării adunării generale a acționarilor Q Seg West SA.
Omul de afaceri constănțean George Secărea, partener de afaceri cu fostul primar Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, fost președinte al Consiliului Județean Constanța, a obținut astăzi, 29 februarie 2024, o decizie favorabilă la Tribunal.
 
Judecătorii Secției a II-a Civilă a instanței au admis cererea formulată de George Secărea și au dispus autorizarea convocării adunării generale a acționarilor Q Seg West SA.
 
Hotărârea a fost luată în dosarul 6894/118/2023, în care părți sunt George Secărea, în calitate de reclamant, și compania Q Seg West SA, în calitate de pârât, obiectul dosarului fiind „autorizare convocare AGA“.
 
Iată minuta deciziei de astăzi, 29 februarie 2024, a Tribunalului Constanța:
 
„Admite cererea formulată de reclamantul Secărea George în contradictoriu cu pârâta Q Seg West S.A. Autorizează convocarea adunării generale a acționarilor Q Seg West S.A. la data de 29 aprilie 2024, cu următoarea ordine de zi:
1. Numirea unui nou administrator al societăţii, ca urmare a decesului administratorului Ciota Ion.
2. Numirea comisiei de cenzori.
Adunarea generală va fi prezidată de acţionarul Secărea George, care va face toate demersurile administrative pentru convocarea adunării generale la data de 15 aprilie 2024, pe cheltuiala societăţii.
Stabilește de referinţă prevăzută de art. 123 alin. 2 din Legea nr. 31/1990 - 08.04.2024
Cu apel cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare; cererea de apel se depune la Tribunalul Constanța, Secția a II-a Civilă“
 
Potrivit datelor noastre, la Tribunalul Constanța, dosarul s-a aflat în atenția completului prezidat de magistratul Daniela Alexandra Stamate.
 
Decizia de azi a instanței poate fi atacată în apel, la Curtea de Apel Constanța, în termen de 30 de zile de la comunicarea hotărârii motivate.
 
Amintim, compania Q Seg West SA era administrată de omul de afaceri Ionuț Ciota, care a murit în iunie 2022, la doar 38 de ani.
 
Adunarea generală a acționarilor autorizată de instanță se va desfășura, dacă decizia Tribunalului nu va fi modificată, la data de 29 aprilie 2024, primul punct pe ordinea de zi fiind numirea unui nou administrator.
 
De asemenea, se va discuta numirea comisiei de cenzori a societății.
 
Despre Q Seg West SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 29 februarie 2024, compania Q Seg West SA a fost înființată în anul 2013, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia, nr. 264 și se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Fondator și acționar majoritar este George Secărea, restul de 18,88% din acțiuni revenind unor alți acționari.
 
Administrator era Ionuț Ciota.
 
Numele lui George Secărea se leagă și Silk Estate SA (fondată de Secărea, alături de Nelu Mirea, Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu), Alliance Qwest Company SA, Profit Rent SRL, Worldwide Rent SRL, Glob & Rental Activities SRL, Lifestyle Living Imob SRL, Allstar Rent SRL, Universal Concept Invest SRL, Relax Rent Invest SRL, Seg Secom SRL și Belvedere-Lux Residences SRL.
 
În 2022, Q Seg West SA a declarat 0 angajați, pierderi peste 1.400 de lei și cifra de afaceri 0.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
PUZ-ul afaceristului Secărea pentru terenurile din strada Belvedere, ajuns la Curtea de Apel Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii