Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi documente medicale în cazul lui Nicușor Constantinescu Reprezentanții CJC - „Documentele sunt autentice”

ro

06 Jul, 2014 12:30 2192 Marime text
Reprezentanții Consiliului Județean Constanța au pus dispoziția presei mai multe documente medicale care certifică starea medicală a președintelui CJ Constanța, Nicușor Constantinescu. Documentele sunt autentificate prin Apostila Convenției de la Haga din 1961, România fiind stat semnatar al acestei Convenții din 2001, transmit cei de la CJC.

„Apostila garanteaza recunoasterea oficiala prin lege. Cu alte cuvinte, orice document cu apostila Conventiei de la Haga este automat recunoscut pentru folosirea fara alte cerinte in oricare dintre celelalte tari semnatare. În cazul de față apostilarea este efectuată de Departamentul de Stat a Statelor Unite ale Americii, statul New York, si certificate prin declaratia lui Nicușor Constantinescu, în prezența unui notar din statul New York. Documentele sunt scrisorile medicale ale medicului Mohamad E.Allaf, seful Clinicii de Chirurgie Robotică a Spitalului Universitar Johns Hopkins, Baltimore, statul Maryland, dar si un nou Raport Medical susținut de medicul Șerban L.Cocioabă, medic generalist, intern al clinicii Medical Metamorphosis, New York, eliberat in data de 2 iulie, 2014”, se arată într-un comunicat de presă.

Fiecare document este apostilat si certificat prin declarație in fața notarului, separat.

„Trimitem aceste documente pentru o informare corectă a opiniei publice, cazul presedintelui Nicușor Constantinescu fiind îndelug dezbătut în media în ultima lună.Menționăm că atașamentele au fost trimise pe data de 3 iulie, 2014, via email si vor ajunge in România prin DHL cel mai probabil în după amiaza zilei de luni, 7 iulie, 2014”, mai susțin reprezentanții CJC.

Documentele le puteți găsi în secțiunea Documente de mai sus.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii