Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Municipal votează șefii de secţii de la Spitalul de Boli Infecţioase. Iată nominalizările (DOCUMENTE)

ro

23 May, 2023 00:00 1611 Marime text
  • Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal din 26 mai a.c., se regăsește un proiect de hotărâre privind aprobarea nominalizării şefilor de secţie de către Senatul Universităţii „Ovidius” din Constanţa şi validarea rezultatelor concursului de ocupare a funcţiei de şef Laborator de analize medicale din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa
  • Aleșii locali trebuie să voteze nominalizările făcute de Senatul UOC
  • Prof.univ.dr.Dumitru Irina-Magdalena este nominalizată în calitate de șef sectie Clinică Boli infecțioase adulti II
  • Conf.univ.dr.Halichidis Stela este nominalizată pentru conducerea secției clinice boli infecțioase adulti I
  • Pentru funcția de șef Laborator de analize medicale din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța este nominalizat dr.Nițu Bogdan-Florentin
  • Persoanele nominalizate vor fi numite în funcție prin decizie emisă de managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța și vor încheia cu spitalul, reprezentat de manager, un contract de administrare cu o durată de 4 ani
 

 
Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal din 26 mai a.c., se regăsește un proiect de hotărâre privind aprobarea nominalizării şefilor de secţie de către Senatul Universităţii „Ovidius” din Constanţa şi validarea rezultatelor concursului de ocupare a funcţiei de şef Laborator de analize medicale din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.

Aleșii locali trebuie să voteze nominalizările făcute de Senatul UOC.

Prof.univ.dr.Dumitru Irina-Magdalena este nominalizată în calitate de șef sectie Clinică Boli infecțioase adulti II, conform art.1 alin.(3) din Ordinul ministrului sănătății nr.1406/2006.

Conf.univ.dr.Halichidis Stela este nominalizată pentru conducerea secției clinice boli infecțioase adulti I, conform art.1 alin.(3) din Ordinul ministrului sanataVii nr.1406/2006.

Pentru funcția de șef Laborator de analize medicale din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, potrivit rezultatului concursului publicat în săptămânalul „Viața Medicală" din data de 10.03.2023, este nominalizat dr.Nițu Bogdan-Florentin.

Persoanele nominalizate vor fi numite în funcție prin decizie emisă de managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța și vor încheia cu spitalul, reprezentat de manager, un contract de administrare cu o durată de 4 ani, în cuprinsul căruia sunt prevăzuți indicatori specifici de performanță, vezi secțiunea „documente".

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Demisă în urma incendiului din octombrie 2021 Dr.Stela Halichidis, fostul manager al Spitalului de Infecțioase, l-a învins în instanță pe PRIMARUL MUNICIPIULUI CONSTANTA! Nemulțumiri
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii