Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:38 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre face legea pe litoral „Fete sexy pentru toţi turiştii. Minim şase pe terase”

ro

27 Mar, 2013 14:55 1240 Marime text
Consiliul Local Municipal (CLM) Constanţa a aprobat marţi un proiect de hotărâre iniţiat de primarul Radu Mazăre prin care cluburile din staţiunea Mamaia sunt obligate să aibă câte un car alegoric cu minimum şase animatoare, nerespectarea de către aceste firme a deciziei luate ducând până la anularea autorizaţiei de funcţionare.

Respectivul proiect votat de consilierii locali, referitor la stabilirea unor măsuri de stimulare a turismului în staţiunea Mamaia, mai prevede obligativitatea ca meniurile unităţilor de alimentaţie publică să fie scrise în cel puţin o limbă de circulaţie internaţională, ţinând cont de tipul clienţilor care frecventează unităţile respective, dar şi obligativitatea agenţilor economici, alţii decât cei care au unităţi de cazare, ca în semisezon (1 mai - 15 ianuarie, 15 - 30 septembrie) să fie deschise timp de patru - şase ore pe zi.

„Ce dracu, că ne tot dăm mari europeni, mari plimbăreţi şi dacă iei să citeşti acolo numai ciorbă în româneşte, nu înţelege nimeni nimic. Şi atunci, vor fi obligaţi. (...) Hotelurile sunt obligate prin lege în perioada de semisezon, cum am definit-o noi, iar pentru celelalte, cafenele, magazine, restaurante, le-am obligat noi să ţină deschis şi am specificat şi cât timp. La fel şi pentru cluburi, dar în plus, cluburile au obligativitatea de a participa la defilarea săptămânală a carelor alegorice la carnavalul propriu zis, care durează două luni de zile. Şi sunt obligate să îşi facă un car alegoric, după cum aţi văzut că se dau dimensiunile şi numărul de animatori sau animatoare, ca să nu mai văd două speriate, două leşinate pe carul alegoric”, a afirmat Mazăre.

AICI

Ti-a placut articolul?

Comentarii