Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este fostul şef de vamă care îl acuză pe Marica de luare de şpagă

ro

15 Feb, 2011 16:13 1182 Marime text

Marius Ungureanu a fost şeful Vămii Giurgiu în perioada în care Dinu Gheorghe a condus Autoritatea Naţională a Vămilor. Ungureanu a fost implicat în mai multe scandaluri legate de contrabandă şi trafic de droguri şi a fost chiar condamnat la închisoare pentru una din aceste infracţiuni.Presa scrie că în perioada 1994-1997, Marius Ungureanu era creierul afacerilor cu ţigări şi alcool. El lipsea săptămâni întregi de la serviciu, deoarece ar fi fost dependent de stupefiante, susţine Curierul Naţional.

Vasile Marica a fost cel care a cerut sancţionarea lui Ungureanu şi eliberarea sa din funcţie. Ungureanu a fost arestat în 2003 şi condamnat apoi pentru trafic de ţigări. Vila sa din oraşul Giurgiu a fost cumpărată de episcopul Ambrozie, cu un preţ exorbitant pentru acea vreme, 750.000 de euro. Presa a scris că vila cu piscină s-a transformat într-o mănăstire de lux pentru numai câteva măicuţe.

De altfel, Marius Ungureanu a îmbrăţişat şi el această carieră, a terminat teologia după ce a ispăşit pedeapsa pentru contrabandă.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii