Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța AGA la Șantierul Naval 2 Mai SA! Acționarii, chemați să stabilească repartizarea profitului din 2023 și fixarea dividendului

ro

19 Apr, 2024 17:00 500 Marime text
  • La discuții pot participa toți acționarii înregistrați în Registrul acționarilor la sfârșitul zilei de 30 aprilie 2024.
Consiliul de Administrație al companiei Șantierul Naval 2 Mai SA a convocat adunarea generală a acționarilor societății!
 
AGA este programată să se desfășoare în data de 13 mai 2024, de la ora 11.30, la sediul societății din Mangalia, de pe strada Rozelor, nr. 3.
 
Dacă la data programată nu se va atinge cvorumul necesarpentru întrunirea AGA din 13 mai, aceasta va fi reprogramată pentru data de 14 mai 2024, în același loc, la aceeași oră, cu aceeași ordine de zi și dată de referință.
 
La discuții pot participa toți acționarii înregistrați în Registrul acționarilor la sfârșitul zilei de 30 aprilie 2024.
 
Pe ordinea de azi se află analizarea și aprobarea situațiilor financiare anuale întocmite pentru exercițiul financiar aferent anului 2023, precum și aprobarea repartizării pe destinații a profitului net realizat în 2023 și fixarea dividendului.
 
De asemenea, va fi prezentată execuția bugetului de venituri și cheltuieli pentru exercițiul financiar aferent anului 2023, iar acționarii se vor pronunța și asupra gestiunii administratorilor societății pentru activitatea desfășurată, în baza rapoartelor.
 
Despre Șantierul Naval 2 Mai SA
 
Șantierul Naval 2 Mai SA a fost înființată în 1991, se ocupă de alte activități de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a. și are sediul social în Mangalia, pe strada Rozelor, nr. 3.
 
93,88781% din acțiunile companiei sunt deținute de Statul Român prin Ministerul Economiei, 0,19097% revin unei Liste de acționari persoane juridice, iar 5,92122% revin unei Liste de acționari persoane fizice.
 
Consiliul de Administrație al Șantierului Naval 2 Mai SA este format din Luminița Vlădescu, Emilia Mirela David și Gabriela Cătălina Danciu, iar Doru Jianu figurează ca director.
 
Auditorul societății este Romar-CO Audit SRL din Constanța.
 
Șantierul Naval 2 Mai SA deține trei puncte de lucru în Mangalia și figurează, potrivit termene.ro, cu patru achiziții directe (Municipiul Mangalia și Direcția Cultură și Sport Mangalia autorități contractante).
 
Șantierul Naval 2 Mai SA deține 51% din Damen Shipyards Mangalia SA.
 
În 2022, Șantierul Naval 2 Mai SA a declarat opt angajați, profit peste 23.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,91 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia – Luminița Vlădescu, Gabriela Cătălina Danciu și Emilia Mirela David, votate în continuare administratori provizorii

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii