Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul a reuşit a doua victorie în campionat Curcă, mai bun decât Cucu

ro

15 Oct, 2012 01:00 1805 Marime text
fotbal.jpgFC Farul a câştigat cu 1-0 meciul de pe teren propriu, cu Dunărea Galaţi, contând pentru etapa a şaptea a Ligii a 2-a la fotbal. A fost a doua victorie a „marinarilor" din acest campionat. Golul i-a aparţinut lui Marius Matei, care, în minutul 45, angajat de Sorin Chiţu, a punctat din apropiere, la originea fazei stând centrarea lui Băjan.

Oaspeţii au jucat în zece din minutul 37, după eliminarea lui Chiriac, iar în minutul 76 au ratat un penalty, prin Cucu, George Curcă respingând balonul.


Farul a evoluat cu: G. Curcă (cpt.) - Băjan, Stegaru, V. Sandu, Olteanu (40 Sg. Popescu) - Ivanovici, Buzea, Săceanu, Ghenciu (74 D. Popa) - M. Matei (81 Bârlădeanu), S. Chiţu. Echipa Dunării a fost: Măstăcan (cpt.) - Cucu (84 Căldăraru), L. Radu, Al. Cristea, D. Florea - Negoescu (82 Moroşanu), Hristian, Chiriac, S. Drăgan (58 Cristescu) - D. Popescu, M. Iancu.
La final, antrenorul principal al FC Farul, Alin Artimon, s-a declarat „oarecum mulţumit" de cele petrecute pe teren.

„M-au preocupat în mod special două aspecte la acest meci: cele trei puncte (care să ne mai ia din presiunea dată de lipsa de rezultate) şi cum vor reacţiona băieţii după evoluţia foarte slabă de la Suceava. Ambele probleme au fost îndeplinite şi îi felicit pe băieţi pentru atitudine, chiar dacă s-a observat o crispare în jocul lor. Sper ca această victorie să ne dea mai multă linişte şi să arătam că avem calitate. Când ne vom învăţa cu presiunea, vom fi mult mai buni. Deocamdată, suntem departe de ce putem. Încă nu ştim să jucăm poziţional. Cheia meciului a fost jocul nostru mai bun din repriza a doua. Nu am avut un joc minunat, ci unul care să ne dea siguranţă", a spus Artimon.


„Sunt foarte fericit că am reuşit să câştigăm, golul înscris de mine trece pe planul secund. Era foarte important să învingem. În ultima perioadă, ne-a lipsit încrederea, lucru normal, având în vedere că am avut un număr de jocuri în care nu am reuşit să acumulăm puncte. Însă victoriile aduc victorii, aşa că sper să avem altă evoluţie de acum înainte", a spus şi Marius Matei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii