Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„A mai trecut un an fără tine, tată!“ La Constanţa s-a disputat o nouă ediţie a „Memorialului Ștefan Aftenie - Cupa Farul“ (galerie foto)

ro

16 Sep, 2018 10:57 2217 Marime text
Ediţia a patra a „Memorialului Ștefan Aftenie - Cupa Farul“, întrecere de kaiac-canoe, s-a desfăşurat la baza nautică a CS Farul Constanţa de pe malul lacului Siurghiol.

Organizată în memoria fostului mare antrenor Ştefan Aftenie, decedat în urmă cu cinci ani, competiţia a reunit sportivi cadeţi, juniori I şi II şi veterani şi s-a bucurat de un real succes.

A mai trecut un an fără tine, tată! Clubul Farul împreună cu toți cei care te.au iubit și apreciat, te-au comemorat prin a IV-a ediție de Memorialul Ștefan Aftenie - Cupa Farul. Cuvintele sunt de prisos, imaginile vorbesc de la sine, a postat pe Facebook fiul lui Ştefan Aftenie, Gabriel, antrenor la secţia de kaiac-canoe a CS Farul, alături de mama sa, Maria Aftenie, şi de Alina Chirilă.


La memorial au participat în jur de 80 de sportivi, de la Titan Bucureşti, Olimpia Bucureşti, LPS Dăbuleni, LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa, Electrica Constanţa şi CS Farul Constanţa.

Şi această ediţie a patra a fost una foarte reuşită. Am beneficiat de un timp perfect, apa a fost oglindă, a mai precizat Gabriel Aftenie.


Sursa foto: Facebook (Club Sportiv Farul Kaiac-Canoe)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii