Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Derby la handbal CSU Neptun şi CSU Știinţa Bucureşti, primele clasate în Divizia A, se duelează pe litoral

ro

19 Oct, 2019 00:00 1979 Marime text

Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 14.00, partida de handbal feminin CSU Neptun Constanţa - CSU Știinţa Bucureşti, contând pentru etapa a şaptea a Diviziei A, seria B. În clasament, CSU Neptun se află pe primul loc, 15 puncte, având victorii pe linie în cele cinci partide susţinute. Acelaşi bilanţ, numai succese în cinci meciuri, îl deţine şi formaţia din capitală, care ocupă însă poziţia secundă, din pricina golaverajului inferior, +47 (146-99) faţă de +74 (183-109).

 

Handbal masculin



În întrecerea masculină a Diviziei A, seria B, CS Medgidia a jucat în avans şi a învins cu 26-25 (15-13) în deplasare CSA Steaua Bucureşti II. Echipa din Medgidia se află pe locul întâi în clasamnent ,cu 15 puncte (cinci victorii din cinci). În aceeaşi rundă, HC Dobrogea Sud II Constanţa (locul 5, cu 6 puncte) joacă sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 13.00, în fieful formaţiei CSM Bucureşti A (locul 6, cu 4 puncte). Partida este găzduită de sala Rapid din capitală.

 

Kaiac-canoe



Ediţia a cincea a „Cupei Farul - Memorial Ștefan Aftenie“, întrecere de kaiac-canoe organizată în memoria fostului mare antrenor Ştefan Aftenie (decedat în urmă cu şase ani), se va desfăşura sâmbătă, 19 octombrie, la baza nautică a CS Farul Constanţa de pe malul lacului Siurghiol. Festivitatea de deschidere va avea loc la ora 9.30, iar primul start se va da la ora 10.00. Vor participa sportivi de la toate categoriile de vârstă, de la CS Farul, dar şi de la alte cluburi locale şi din alte judeţe. „Vă aşteptăm cu drag pe toţi cei care doresc să comemoreze amintirea unui mare antrenor!“, este mesajul organizatorilor.

 

Baschet



În Liga Naţională de baschet, echipa masculină BC Athletic Constanţa joacă sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 17.00, pe teren propriu (Sala Sporturilor) cu CSM VSKC Miercurea Ciuc, în etapa a doua a campionatului. Duminică, 20 octombrie, de la ora 18.00, formaţia feminină de baschet Phoenix Știinţa Constanţa întâlneşte în Liga Naţională Agronomia Bucureşti, confrunatrea contând pentru runda a patra a Ligii Naţionale.

 

Volei feminin



La volei feminin, în etapa a treia a Diviziei A1, la Galaţi, duminică, 20 octombrie, de la ora 17.00, se jocă partida CSU Belor Galaţi (locul şasea, cu trei puncte) - CS Medgidia (echipă nou-promovată, care ocupă poziţia a noua, fără niciun punct). Iar în etapa întâi a Diviziei A2, seria Est, Academia de Volei Tomis Constanţa întâlneşte Unic Piatra Neamţ, sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 12.00, în sala Tomis din Constanţa. În aceeaşi zi, de la ora 14.00, se joacă meciul CSM Focşani 2007 - ACS Top Volei 05 Constanţa.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii