Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Prezență numeroasă la ediția a șasea a „Cupei Farul - Memorialul Ștefan Aftenie“. Întrecere pe lacul Siutghiol (galerie foto)

ro

21 Sep, 2021 00:00 1913 Marime text


 
  • Luna trecută, s-au împlinit opt ani de când antrenorul emerit Ştefan Aftenie s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă, la vârsta de 65 de ani.
 
Ediția a șasea a „Cupei Farul - Memorialul Ștefan Aftenie“, întrecere de kaiac organizată în memoria fostului mare antrenor Ștefan Aftenie, s-a bucurat și ea, ca și precedentele, de un succes deosebit.
 
Desfășurată pe lacul Siutghiol din Constanța, în organizarea Asociației Nautic Club Farul Constanța, în colaborare cu CS Farul Constanța și cu finanțarea Primăriei municipiului Constanța, concursul a reunit un număr record de participanți, de la cluburi de pe plan local, dar și din țară, precum LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, CS Farul Constanța, CSS Orșova, CSS Galați, CSM Brăila, CSLT „Constantin Brâncoveanu“ Dăbuleni, CSS Alexandria, CSN Titani București și CS Olimpia București.  
 
Luna trecută, s-au împlinit opt ani de când antrenorul emerit Ştefan Aftenie s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă, la vârsta de 65 de ani. Ștefan Aftenie a îndrumat o mulțime de mari sportivi medaliați la Campionatele Naționale, Europene și Mondiale, dar și la Jocurile Olimpice, de-a lungul unei cariere prodigioase, de peste trei decenii, la Clubul Sportiv Farul. „După opt ani de la dispariția sa, școala de kaiac-canoe constănțeană duce mai departe tradiția performanței“, se arată pe pagina de Facebook „Asociaţia Nautic Club Farul Constanţa“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Asociația Nautic Club Farul Constanța)

 
Citește și:
 
Ediţia a şasea a „Memorialului Ștefan Aftenie - Cupa Farul“, la Constanţa. Tradiţia, dusă mai departe
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii