Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Opt ani de la moartea lui Ștefan Aftenie, antrenor emerit „Sunt atât de multe de spus în memoria ta, tataie Ștefan!“

ro

03 Aug, 2021 16:16 3086 Marime text
 
 
  • Fostul mare antrenor Ștefan Aftenie a activat peste 30 de ani la CS Farul Constanţa, având o activitate prodigioasă în kaiac-canoe.
  
Astăzi se împlinesc opt ani de când celebrul tehnician Ștefan Aftenie, antrenor emerit de kaiac-canoe, s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă, la vârsta de 65 de ani.
 
Ștefan Aftenie a activat peste 30 de ani la CS Farul Constanţa, având o activitate prodigioasă, în care a îndrumat o mulţime de sportivi către medaliile europene, mondiale şi olimpice.

Și el antrenor la CS Farul, Gabriel, fiul lui Ștefan Aftenie, duce mai departe ce a lăsat ilustrul antrenor în urma sa în sport.  
 

Astăzi se împlinesc 8 ani de cand OMUL, ANTRENORUL EMERIT, SOTUL ȘI BUNICUL cu inima de aur și suflet blând nu mai este printre noi! Dacă am putea da timpul înapoi, să ne mai întâlnim cu toții, măcar o dată, să îți vezi nepoții ce mari s-au făcut și frumosi și cât de mândru ai fi să îți vezi băiatul care îți duce cu mândrie numele mai departe și ce rezultate bune aduce în sportul pe care l-ai iubit mai mult decât propria viață! Și sunt atât de multe de spus în memoria ta, tataie Ștefan! Te iubim și ne rugăm să îți fie sufletul liniștit acolo, printre îngeri și lângă Dumnezeu!, este mesajul lui Gabriel Aftenie.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii