Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Farul Constanța, locul trei în clasamentul pe cluburi la Cupa României de seniori la kaiac-canoe (GALERIE FOTO)

ro

27 Apr, 2022 00:00 2703 Marime text
 

 
  • La competiția de la Bascov, Bianca Alexandrov a cucerit locul doi la C1x500m și poziția a treia la C1x200m.  
 
Sportivii secției de kaiac-canoe a CS Farul Constanța (antrenor, Gabriel Aftenie) au participat, la Bascov, în județul Argeș, la Cupa României, întrecere rezervată seniorilor, și au obținut rezultate prețioase. Pe podium a urcat și gruparea de pe litoral, în clasamentul pe cluburi.
 
Bianca Alexandrov a cucerit locul doi la C1x500m și poziția a treia la C1x200m. Pe locul patru au încheiat concursul Valentin Vasile Popescu (la K2Bx500m), Iulian Nistor (la K1Bx1000m) și Georgiana Nicoleta Belibou (la K1Fx1000m și la K1Fx500m). De asemenea, Ivan Averian și Iulian Ivan au ocupat locul cinci (la C2x500m). Grație acestor clasări individuale, CS Farul a ocupat locul trei în ierarhia cluburilor. „Felicitării sportivilor și tuturor celor care ne-au ajutat în realizarea acestui rezultat de excepție!“, este mesajul de pe pagina de Facebook „Club Sportiv Farul Kaiac-Canoe“. 
 
Ștefan AftenieLa începutul acestei luni, antrenorul emerit Ștefan Aftenie ar fi împlinit 74 de ani, iar cei apropiați l-au comemorat pe fostul mare tehnician, care a decedat în anul 2013. „Astăzi l-am fi sărbătorit pe tatăl meu, pe soțul, pe bunicul, pe omul bun și antrenorul emerit Ștefan Aftenie! Dar Dumnezeu a vrut să-L cheme în împărăția Lui, părăsind această lume, plecând mult prea devreme dintre noi! Ar fi trebuit sa îi spunem: «La mulți ani!», dar, din păcate, îi putem spune doar: «Dumnezeu să te odihnească în pace!»“, a fost mesajul comemorativ.
 
Pe 3 august a.c. se împlinesc nouă ani de când Ștefan Aftenie s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă, la vârsta de 65 de ani. Ștefan Aftenie a activat peste 30 de ani la CS Farul Constanţa, având o activitate prodigioasă, în care a îndrumat o mulţime de sportivi către medaliile europene, mondiale şi olimpice.       
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Sursa foto: Facebook (Club Sportiv Farul Kaiac-Canoe), CS Farul și ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Opt ani de la moartea lui Ștefan Aftenie, antrenor emerit
„Sunt atât de multe de spus în memoria ta, tataie Ștefan!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii