Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Zeci de sportivi au participat la ediția a cincea a „Cupei Farul - Memorial Ștefan Aftenie“ (galerie foto)

ro

19 Oct, 2019 21:04 2192 Marime text
CS Farul Constanța a organizat astăzi, la baza nautică proprie, de pe malul lacului Sutghiol, cea de-a cincea ediție a „Cupei Farul - Memorialul Ștefan Aftenie” la kaiac-canoe.

Competiția este deja un eveniment cu tradiție la Constanța și este organizată în memoria antrenorului emerit Ștefan Aftenie, care a activat peste 30 de ani la CS Farul Constanţa, îndrumând o mulţime de sportivi către medaliile europene, mondiale şi olimpice.

La ediția din acest an, au concurat, pe distanțe de 200 m și 1000 m, în toate categoriile de vârstă, inclusiv cele de Master, 80 de sportivi din mai multe orașe din țară și din Republica Moldova, de la cluburile Farul Constanta, LPS.Nicolae Rotaru Constanța, CSS Galati, CSS Tulcea, LIRPS Chișinău, CS.Nautic Titan și Olimpia București.  .
 

Astăzi, pe o vreme excelentă, pe Lacul Siutghiol s-a desfășurat Cupa Farul - Memorialul Ștefan Aftenie" în condiții prielnice pentru un concurs. Doresc să mulțumesc tuturor participanților și celor care m-au sprijinit la desfășurarea în excelente condiții a acestui eveniment în onoarea și memoria tatălui și mentorului meu, a fost mesajului lui Gabriel Aftenie, fiul lui Ștefan Aftenie și antrenor la secția de kaiac-canoe a CS Farul, alături de mama sa, Maria Aftenie, și de Alina Chirilă.


Sursa foto: Facebook (CS Farul kaiac-canoe)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii