Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbalistul de la CS Medgidia „Izoleta“ Cătălin Ion, distracție la maxim alături de prietenii săi de la Club Off Road Eforie

ro

20 May, 2020 00:00 5078 Marime text
  • Cătălin Ion și Alexandru Enea, din Eforie Sud, au devenit celebri în urma „izoletelor“
  • Handbalistul de la CS Medgidia a avut parte de recreere și adrenalină la Club Off Road Eforie


Starea de urgență în România, în urma coronavirusului, s-a încheiat, iar odată cu ea și celebra serie de „izolete“, melodiile pamflet la adresa pandemiei, realizate de cei doi prieteni de la Eforie Sud, Cătălin Ion (handbalist la CS Medgidia) și Alexandru Enea (sudor).

În starea de alertă, Cătălin Ion a înlănțuit distracția de la conceperea „izoletelor“ cu cea dată de aventurile off-road la care a luat parte, de la volan, alături de prietenii săi de la Off Road Club Eforie. Off-roading este activitatea de a conduce sau călări un vehicul pe drumuri sau piste neasfaltate, realizate din materiale precum nisip, pietriș, alei de râu, noroi, zăpadă, stânci și alte terenuri naturale, arată Wikipedia. „Izoleta s-a terminat, să înceapă și distracția, să vină vara! Cea mai tare distracție, o găsiți la noi la Eforie!“, spune Cătălin din mașină, în timp ce fondul sonor al adunării off-road este asigurat de o „izoletă“. „Am petrecut o zi frumoasa alaturi de prietenii mei de la Club Off Road Eforie!“, a fost mesajul de pe Facebook al handbalistului, care a avut parte de recreere și adrenalină în natură.
 

Axinte, de la „Vacanța Mare“, alături de Cătălin și Alexandru

Cele zece balade ale lui Cătălin și Alexandru au prins extraordinar la public, stârnind hazul, iar cei doi tineri au fost invitați și la mai multe emisiuni TV. La una dintre izolete a interpretat, la chitară, alături de Cătălin și Alexandru, cunoscutul „Axinte“ de la „Vacanța Mare“, actor și umorist român, pe numele său adevărat Florin Petrescu.

Sursa foto: Facebook (Cătălin Ion)


Citește și:

Izoleta 10, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea, la finalul stării de urgență „Gata cu pandemia, să înceapă paranghelia!“ (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii