Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Verdict final! Cucoară pierde procesul cu Primăria Constanța! A contestat concursul pentru funcția de director executiv adjunct la Patrimoniu

ro

15 Oct, 2023 11:45 1294 Marime text


Ion Cătălin Cucoară fost specialist în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcția Națională Anticorupție și fost director al Direcției Patrimoniu și Cadastru din cadrul municipalității a declarat recurs în dosarul nr. 6.659/118/2022 care avea ca obiect „constatarea nulității concursului de promovare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacante de director executiv adjunct din cadrul Direcției patrimoniu, Direcția generală urbanism și patrimoniu, organizat de Primăria municipiului Constanța”.

Pe parcursul anului 2022, fostul director din cadrul Primăriei Constanța s-a judecat cu fostul său angajator.

Vă reamintim, în aprilie 2021, Cucoară a demisionat din funcția de director al Direcției Patrimoniu și Cadastru din Primăria Constanța, nemulțumit de noua organigramă pe care CLM urma s-o aprobe care viza printre altele, comasarea urbanismului și patrimoniului, direct în subordinea arhitectului-șef al UAT Constanța.

Revenind la proces, la termenul din 29 decembrie 2022, magistrații de la Tribunalul Constanța au respins ca nefondată, cererea de chemare în judecată formulată de către reclamantul Cătălin Ion Cucoară în contradictoriu cu pârâţii Primăria municipiului Constanța prin primar, municipiul Constanța prin primar și primarul municipiului Constanța.

Judecătorii au mai decis ca reclamantul să plătească către pârâţi cheltuielili de judecată în sumă de 2.856 lei, reprezentând onorariu avocat.
 
La termenul din 12 octombrie a.c., magistrații de la Curtea de Apel Constanța au menținut decizia Tribunalului și au respins ca recursul ca nefondat.
 
Judecătorii au mai dispus obligarea recurentului, adică a lui Cucoară la plata către intimat, respectiv către Primăria Constanța a sumei de 2.261 lei cu titlu de cheltuieli de judecată.
 
Decizia judecătorilor este definitivă.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Lovitură pentru Chițac. Cătălin Cucoară a demisionat din funcția de director al Direcției Patrimoniu și Cadastru din Primăria Constanța
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii