Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:56 27 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Izoleta 10, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea, la finalul stării de urgență „Gata cu pandemia, să înceapă paranghelia!“ (video)

ro

18 May, 2020 00:00 3701 Marime text

Finalul stării de urgență din România, în urma pandemiei de coronavirus, a coincis cu episodul 10 ale izoletei, celebra melodie pamflet la adresa coronavirusului, care a cunoscut un succes nebun, fiind realizată la Eforie Sud, în județul Constanța, de doi prieteni, sportivul Cătălin Ion (handbalist la CS Medgidia) și Alexandru Enea (de meserie sudor). 

Cele zece balade au prins extraordinar la public, stârnind hazul, iar cei doi tineri au fost invitați și la mai multe emisiuni TV. La una dintre izolete a interpretat, la chitară, alături de Cătălin și Alexandru, cunoscutul „Axinte“ de la „Vacanța Mare“, actor și umorist român, pe numele său adevărat Florin Petrescu.

„Să ne țineți minte drept izoletele!“


Băieții de la Eforie Sud și-au încheiat reprezentația artistică din perioada stării de urgență astfel:
„Înainte să scoatem izoleta 10, m-a sunat pe mine Iohannis și mi-a zis: «Ioane, aruncă declarațiile, Ioaneee!». Auzi ce zice:
Azi suntem în 15, arunc declarațiile
Gata cu pandemia, să înceapă paranghelia!
Acum sunt fericit, din casă am ieșit
Nu mai trebui să semnez, atunci când mă deplasez!
Urgența a expirat, alerta a intrat
Vă spunem ca să se știe
E ultima melodie
Că noi doi v-am distrat
Și repede ați uitat
De toate grijile și supărările

Și acum noi v-am pupat
Cu drag v-am salutat
Să ne țineți minte
Drept izoletele!“.

„Aveți haz rău de tot și creier bandit!“


Ca la fiecare melodie, și la izoleta 10 prietenii celor doi i-au „bombardat“ cu comentarii și mesaje, mulți cerându-le să nu renunțe și să continue cu melodiile lor.
„Respect maxim, chiar ați fost un medicament pentru oameni!“
„Nu oricine face ce ați făcut. Aveți haz rău de tot și creier bandit!“
„Bineee, izoleteleeee!“
„Felicitări, Ioane & Alex! Și te așteptăm la sală, la Medgidia, Ioane!“
„Atât de interesanți, haioși și adevărați în aceste circumstanțe, ați reușit să ne distrați și nu este o întâmplare. Trebuie să mai transmiteți voie bună, aveți calități native, nu vă opriți. Felicitări!“
„Mulțumim, băieți, pentru tot!“
„Cei mai tari!“
„Bine, băieți, felicitări, sunteți minunați!“
„Cătălin și Alexandru, sunteți cei mai tari! Voi ați adus zâmbete în perioada pandemiei. Ați făcut să treacă mai ușor această perioadă grea. Tot respectul și sper să continuați și după pandemie! Multă sănătate vă doresc, că-i mai bună decât toate!“
„Felicitări pentru tot ce ați făcut! Ar fi păcat să nu continuați!“
„Bravo, măi băieți, foarte tari, nu o să vă uităm niciodată și mai ales nu vom uita cum ne-ați distrat cu izoletele“
„De ce ultima? Mergeți mai departe, că e bine!“
„Bravo vouă, băieților! Sunteți tari! Zic să nu vă opriți aici. Pentru fiecare eveniment să mai faceți câte un pamflet. Succes!“, au fost câteva dintre mesaje. 
La final, după izoleta 10, Cătălin și Alexandru, dar și Axinte (cu chitara) și alți băieți au simulat, plini de umor, un drum în aer liber cu izoleta, intitulat „ultimul drum al izoletelor“.

Sursa foto: Facebook (Cătălin Ion)


 
Citește și:

„Hai la izolare!“ Balada care a cucerit internetul, născută la Eforie Sud. Doi prieteni au dat lovitura. Unul e handbalist la CS Medgidia (galerie foto + video)

Eforie Sud. Axinte cântă alături de Cătălin Ion și Alexandru Enea „Din șapte izolete, voi ați ajuns vedete, noroc cu pandemia, vă știe România!“ (video)

„Nebunii de la malul mării!“ „Izoletele“ Cătălin Ion și Alexandru Enea, party online la Eforie Sud. Like-uri și comentarii la greu!

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii