Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ianis Hagi i-a dedicat golul contra Columbiei surorii sale, Kira, de ziua ei de naștere

ro

27 Mar, 2024 14:10 796 Marime text
 
Ianis Hagi a marcat unul dintre cele două ale echipei naționale de fotbal a României din amicalul pierdut cu 2-3 contra Columbiei, la Madrid.

Columbia a condus cu 3-0 în minutul 79, însă tricolorii au redus din diferență pe final, semnalul fiind dat, cu reușita sa din minutul 84, de Ianis Hagi, fotbalistul constănțean, care a fost folosit din minutul 56, având atitudine, poftă de joc și realizări pe teren.

La declarațiile de după meci, Ianis, jucător în Spania, la Alaves, a declarat că îi dedică golul surorii sale, Kira Hagi, cu ocazia zilei sale de naștere, actrița împlinind 28 de ani.

Și Kira a remarcat pe Instagram reușita lui Ianis din meciul din Spania, postând o imagine cu el și un mesaj.

La meci au asistat din tribună și Gheorghe Hagi, alături de soția sa, părinții lui Ianis și Kira.
 
Golurile au fost marcate de Cordoba (6), Arias (35), Asprilla (79), respectiv I. Hagi (84) și Florin Tănase (90+4), doi jucători formați în Academia Hagi.

România (selecționer, Edward Iordănescu) a jucat cu: H. Moldovan - Rațiu, Drăgușin (46 Nedelcearu), Burcă, Opruț (87 Sorescu) - R. Marin (78 Fl. Tănase), M. Marin, Stanciu (cpt.) (78 Man) - Moruțan, Alibec (56 Drăguș), Mihăilă (56 I. Hagi).
 
Sursa foto: Instagram (Kira Hagi)

Citește și:


Ianis Hagi și Florin Tănase, marcatorii României în amicalul contra Columbiei. Tricolorii, de la 0-3 la 2-3! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii