Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii anunță azi dacă Nordis Management SRL intră sau nu în insolvență! Numărul creditorilor a crescut la 24

ro

15 Oct, 2023 17:00 2228 Marime text
 
 
 
  • Asociații Nordis Management SRL sunt Vladimir Răzvan Ciorbă și Mapp Development SRL, fiecare cu câte 46 % și Mihai Alexandru, cu 8%. 
  • Administrator este Gheorghe Emanuel Poştoacă. 
  • Vladimir Răzvan Ciorbă este căsătorit Laura Ciorbă-Vicol, deputat PSD, președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților.
 
 
Judecătorii de la Tribunalul București sunt așteptați să se pronunțe luni, 16 octombrie 2023, în dosarul în care se cere intrarea în insolvență a companiei Nordis Management SRL, ce îl are printre asociați pe Vladimir Răzvan Ciorbă, soțul Laurei Ciorbă-Vicol, deputat PSD, președintele comisiei juridice din Camera Deputaților!

 
Conform portalului instanțelor de judecată, în dosarul 17707/3/2023, ca debitor apare compania Nordis Management SRL, iar pe lista creditorilor se află acum 24 de persoane fizice și juridice (față de 22 câte erau săptămâna trecută), respectiv:
 
Frâncu Cătălin   
Frâncu Georgetta Cornelia   
Matache-Ghilencea Maria Denisa Alexandra   
Ghilencea Ion     
Mogaru-Ghilencea Ionela Alina     
Ghilencea Maria
Daclim Hvac SRL - cu sediul ales la punctul de lucru         
Ziridava Residence SRL       
Bumbea Antoneta prin cab.av.Doina Becut     
Bumbea Cristian-Decebal prin cab.av.Doina Becut  
Adrian Dragos Tincu  
Zaldo Management SRL - cu sediul ales la Cristian,vLungulescu Partners   
Stefan Ioan-Narcis       
Stancu Florin     
G&CO Euro Spedition Top SRL  
Radoi Marian    
Radoi Filofteia   
Mary Plast Comp SRL
Stancu Adriana  
Andrei-Madalin Carstocea cu domiciliul ales la SCA Marina și Asociatii      
Diafarm SRL     
Guran Andra-Laura-Ioana cu domiciliul ales la av.Petronela Georgescu      
Stefan Mariana Denisa
Matei Maria Alexandra cu domiciliul ales la av. Oprea Cosmina Adnana
Barbut Cristi Marian cu domiciliul ales la cab.av. Barbut Ion Doru este petent
 
Despre Nordis Management SRL
 
Potrivit Termene.ro, asociații Nordis Management SRL sunt Vladimir Răzvan Ciorbă și Mapp Development SRL, fiecare cu câte 46 % și Mihai Alexandru, cu 8%.
 
Administrator este Gheorghe Emanuel Poştoacă.
 
Vladimir Răzvan Ciorbă apare în Nordis Hotel SRL, Gusto Bazaar SRL, Hathor Trading Estate SRL, Nordis Best Construct SRL, Nordis View SRL, Nordis Management SRL, Car Studio Detailing SRL, Nobileo Real Estate SRL și în Nordis Beach SRL, iar în trecut a figurat în Xyz Prosper Construct SRL și în Gefam Prod SRL, ambele radiate.
 
Vladimir Răzvan Ciorbă este căsătorit Laura Ciorbă-Vicol, deputat PSD, președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților.
 
Mapp Development SRL
 
Mapp Development SRL are sediul social tot în Bucureşti Sectorul 1, se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară și este controlată de asociații: Gheorghe Emanuel Poştoacă, cu 67 %, Daniel-Ovidiu Penciuc, Nicolae-Cristian Poştoacă și Florin Alexandru Poştoacă, fiecare deținând câte 11 %.
 
Mihai Alexandru apare în Nordis Hotel SRL, Mihai & Mihai Imob Investments SRL, Nordis View SRL și în Nordis Management SRL.
 
Potrivit Termene.ro, Mapp Development SRL apare în Addicted Evolution SRL, Nordis Herastrau SRL, Nordis Travel SRL, Nordis Building Management SRL, Bluesky Favorit SRL, Nordis Property Services SRL și în Nordis Brasov SRL.
 
Asta în timp ce Poștoacă Gheorghe Emanuel apare, potrivit Termene.ro, în Nordis Hotel SRL, Nordis View SRL, MAPP Development SRL, Soffa Development SRL, Nobileo Real Estate SRL, Nordis Herastrau SRL, Nordis Mamaia SRL, Nordis Property Services SRL și în Nordis Brasov SRL.
 
În trecut a figurat în Engage Marketing Solutions SRL, radită.
 
Cu un număr mediu de angajați de 77, Nordis Management SRL a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri netă de 76.938.566 de lei și un profit net de 476.539 de lei.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Falimentul RADET Constanța, amânat pentru anul 2024! În ce stadiu este dosarul în care se cere tragerea la răspundere pentru situației regiei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii