Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a decis CSM pentru Parchetul Judecătoriei Hârşova şi cel al Judecătoriei Babadag

ro

11 Jan, 2020 00:00 2007 Marime text

În primele zile lucrătoare ale anului, parchetele dobrogene s-au aflat în atenţia Consiliului Superior al Magistraturii, Secţia pentru procurori a structurii.
 
Într-una din primele şedinţe din noul an, Secţia pentru procurori şi-a aplecat atenţia asupra Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârşova. Pentru această unitate de parchet, CSM prin Secţia pentru procurori a decis prelungirea delegării în funcţia de prim-procuror al magistratului Monica Mariana Drumea. Prelungirea intră în vigoare începând cu data de 17 ianuarie şi este valabilă până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni.
 
Totodată, şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag s-a aflat în atenţia Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. Pentru această unitate de parchet, Secţia a decis prelungirea delegării în funcţia de prim-procuror a magistratului Cristina Maria Mocioiu. Măsura este valabilă începând cu data de 15 ianuarie şi până la ocuparea funcţiei prin examen ori concurs, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni.
 
Citeşte şi:
 
Șef peste anchetatorii din Constanţa și Tulcea
Gigi Valentin Ștefan, undă verde pentru alte șase luni ca procuror general

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii