Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Euro Vial Residence intenționează să ridice 3-4 blocuri de opt etaje în Mamaia

ro

08 May, 2024 17:00 834 Marime text
  • Prin CU 1173 din data de 8 mai 2024, Euro Vial Residence SRL doreşte să edifice mai multe imobile în stațiunea Mamaia
 
Primăria Constanța a obținut un certificat de urbanism pentru Euro Vial Residence SRL, care dorește să edifice în stațiunea Mamaia mai multe imobile de opt etaje.
 
Prin CU 1173 din data de 8 mai 2024, Euro Vial Residence SRL doreşte să edifice mai multe imobile în stațiunea Mamaia, zona Vile Nord  Lac, lot 1, Constanța. Documentul este valabil pentru „Construire 3-4 imobile 2S+P+5-8E cu funcțiuni de turism, piscină, amenajări activități nautice, locuri de joacă pentru copii, apartamente de vacanță, locuințe permanente, amenajări ale spațiilor publice, semipublice, private, alimentație publică, spații comerciale, servicii, parcaje, căi de acces, marcaje și indicatoare, firme luminoase și organizare de șantier”. Documentul este valabil 24 de luni.
 
Amintim că, potrivit CU 263 din data de 18 ianuarie 2024, firma dorește elaborarea unui PUZ pentru construirea unui ansamblu de funcțiuni mixte (locuințe colective, birouri, comerț, servicii, funcțiuni complementare). Documentul este valabil 24 de luni.
 

Despre Euro Vial Residence SRL

 

Potrivit termene.ro, Euro Vial Residence SRL a fost înființată în 2017, are sediul social în Constanța, pe strada Nicolae Filimon, nr. 23 și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 

Firma are mai multe puncte de lucru în Constanța, Mamaia, Năvodari și București.
 
Euro Vial Residence SRL este deținută de Ion Virgil Lixandru și Laurențiu Mugurel Manta și administrată de Nelu Voicilă.
 
 

În 2022, Euro Vial Residence SRL a declarat 28 de angajați, profit peste 1,43 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 18,63 de milioane de lei.
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

Se ridică un nou ansamblu imobiliar în Constanța? Certificat de urbanism obținut de Euro Vial Residence pentru zona Poarta 3-4

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii