Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegație din Israel, în vizită oficială în județele Constanța și Ialomița (GALERIE FOTO)

ro

08 May, 2024 21:04 839 Marime text
Foto: Facebook/ANSVSAAlexandru Bociu, președintele ANSVSA, a făcut parte din delegația română care a însoțit oficiali israelieni într-o vizită de lucru în județele Ialomița și Constanța.

Alături de ministrul Agriculturii, Florin-Ionuț Barbu, directorul general al ANIF, Cornel Popa, și președintele Administrației Naționale a Rezervelor de Stat, Georgian Pop, Alexandru Bociu i-a întâlnit pe ministrul Agriculturii din Israel, Avi Dichter, și pe ambasadorul Israelului la București, E.S. Reuven Azar.

Delegațiile au vizitat obiective de investiții, precum ferma de ovine Iancu, ferma Agrichim Ialomița, societatea Cambella, silozurile Saligny din portul Constanța și compania Ameropa.

Discuțiile au subliniat dorința și deschiderea ambelor părți pentru extinderea și intensificarea cooperării bilaterale în sectorul agroalimentar. Această vizită confirmă interesul României și Israelului pentru aprofundarea relațiilor în acest domeniu.
Cea mai recentă întâlnire dintre președintele ANSVSA, Alexandru Bociu și E. S. Reuven Azar, ambasadorul Israelului în România a avut loc în data de 10 aprilie a acestui an când au avut loc discuții pentru identificarea de noi oportunități pentru export, inclusiv cel de carne de bovine și de ovine în Israel - conform ANSVSA

Citește și: 

Președintele ANSVSA, Alexandru Nicolae Bociu, în vizită de lucru în Regatul Maroc - noi oportunități pentru export
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii