Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Acționarii companiei Șantierul Naval 2 Mai SA, convocați la AGA! Se discută acordul-cadru pentru serviciile juridice

ro

08 May, 2024 17:00 1820 Marime text
  • Primul punct pe ordinea de zi este aprobarea proiectului acordului-cadru de prestări servicii juridice de consultanță, asistență și reprezentare.
Consiliul de Administrație al companiei Șantierul Naval 2 Mai SA a convocat Adunarea Generală a Acționarilor societății!
 
Informația a fost publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 2167 din 30 aprilie 2024, unde se precizează că AGA este programată să se desfășoare în data de 3 iunie 2024, de la ora 11.30, la sediul societății din Mangalia, strada Rozelor, nr. 3.
 
Primul punct pe ordinea de zi este aprobarea proiectului acordului-cadru de prestări servicii juridice de consultanță, asistență și reprezentare.
 
Dacă nu este atins cvorumul necesar pentru AGA din 3 iunie 2024, AGA va avea loc pe 4 iunie 2024, în același loc, la aceeași oră, cu aceeași ordine de zi și dată de referință.
 
Despre Șantierul Naval 2 Mai SA
 
Șantierul Naval 2 Mai SA a fost înființată în 1991, se ocupă de alte activități de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a. și are sediul social în Mangalia, pe strada Rozelor, nr. 3.
 
93,88781% din acțiunile companiei sunt deținute de Statul Român prin Ministerul Economiei, 0,19097% revin unei Liste de acționari persoane juridice, iar 5,92122% revin unei Liste de acționari persoane fizice.
 
Consiliul de Administrație al Șantierului Naval 2 Mai SA este format din Luminița Vlădescu, Emilia Mirela David și Gabriela Cătălina Danciu, iar Doru Jianu figurează ca director.
 
Auditorul societății este Romar-CO Audit SRL din Constanța.
 
Șantierul Naval 2 Mai SA deține trei puncte de lucru în Mangalia și figurează, potrivit termene.ro, cu patru achiziții directe (Municipiul Mangalia și Direcția Cultură și Sport Mangalia autorități contractante).
 
Șantierul Naval 2 Mai SA deține 51% din Damen Shipyards Mangalia SA.
 
În 2022, Șantierul Naval 2 Mai SA a declarat opt angajați, profit peste 23.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,91 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
AGA la Șantierul Naval 2 Mai SA! Acționarii, chemați să stabilească repartizarea profitului din 2023 și fixarea dividendului

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii