Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța și-a dat acordul Complexul Hotelier Mamaia, deținut de fiul antrenorului Cosmin Olăroiu, va fi modificat

ro

08 May, 2024 17:00 1000 Marime text
  • First Mamaia Residence SRL va modifica Complexul Hotelier Mamaia, din stațiunea cu același nume.
  • n acest sens, a obținut de la Municipalitate un act de urbanism care presupune  modificări interioare spații amplasate la parter și mezanin. First Mamaia Residence SRL este deținută de Antonio Daniel Olăroiu și Roxana Tanase, fiecare cu câte 50% din capitalul social.
  •  Antonio Daniel Olăroiu este fiul antrenorului Cosmin Olăroiu.
 
First Mamaia Residence SRL a obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism care se referă la imobilul de pe bulevardul Mamaia nr. 436 A din municipiul Constanţa.
 
Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 1071 din data de 22 aprilie 2024. Prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru: „Modificare de temă prin modificări interioare spații amplasate la parterul și mezaninul imobilului existent autorizat cu A.C. nr. 993 din 22.07.20200“. Actul de urbanism este valabil 24 de luni.
 
Reamintim că autorizația de construire nr. 993 din data de 22 iulie 2022 constă în: „Modificare de proiect autorizat cu A.C. nr.1638/2018 și A.C. nr. 461/2017 prin modificari interioare, refatadizare și supraetajare imobil existent P+3-4e existent - completare indici urbanistici conform Legii 50/1991 - locuințe colective, alimentație publică, funcțiuni sportive“.
 
Autorizația de construire nr. 1638 din 12 noiembrie 2018 a fost obținută de SC Steda Beach SRL și consta în: „Modificare proiect autorizat cu ac 433/14.04.2014 - «Construire imobil P+3e-4e retras cu funcțiunea de complex hotelier și alimentație publică» - prin supraetajare cfm legii 50/1991, cu 20% din suprafata desfășurată ,divizare complex hotelier în 3 corpuri distincte și schimbarea destinației în corp a-locuințe colective,corp b-locuințe colective și alimentație publică la parter“.
 
Autorizația de contruire nr. 461 din 24 aprilie 2017 a fost emisă pentru SC Steda Beach SRL și constă în: „Modificare A.C. nr. 433/14.04.2014 - «Construire imobil P+3-4 retras cu funcţiunea de complex hotelier şi alimentaţie publică" prin supraetajarea cu 20% suprafata desfasurata, conform leGII 50/1991, art. 2, alin. 4, lit. A1, divizare complex hotelier în 3 corpuri distincte și schimbarea destinatiei în corp C»  - complex hotelier și salon festivități la parter“.
 
 
Despre First Mamaia Residence SRL

 
Înființată în anul 2012, firma are sediul social pe Șoseaua Kiseleff P. Dimitrievici, Nr. 16 din București și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Punct de lucru al firmei este în Complexul Hotelier Mamaia, din stațiunea cu același nume.
 
Asociații societății sunt Antonio Daniel Olăroiu și Roxana Tanase, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Administratorul societății este Tanase Roxana.
 
Potrivit termene.ro, Olăroiu Antonio Daniel mai este asociat în Smol Sport Consulting SRL,  Smart Mobility SRL,  O&D New Pro Consulting Management SRL și Cucina BTT SRL. La rânsul său, Tanase Roxana apare în Izolatorul SA și Tanase C. Roxana Persoană Fizică Autorizată.
 
În anul 2022, societatea cu 4 salariați a avut o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 6.822.772 lei.
 
Anterior, Hotelul Mamaia a fost deținut de societatea Steda Beach, administrată de Stelian Gheorghe, un cunoscut om de afaceri din București, apropiat al Elenei Udrea și al Alinei Bica. Steda Beach și-a schimbat denumirea și în prezent se numește First Mamaia Residence SRL, după ce acțiunile au fost cesionate către familia lui Cosmin Olăroiu. Acționarii societății sunt fiul antrenorului, Antonio Daniel, și iubita lui, Roxana Tănase.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Complexul va fi divizat în trei corpuri: First Mamaia Residence, autorizație de construire de la Primăria Constanța pentru modificarea și refațadizarea hotelului Mamaia
 
Un nou act de urbanism, emis de Primăria Constanța: Demersuri pentru continuarea lucrărilor la hotelul Mamaia

Au fost emise două acte de urbanism: Investitorul Steda Beach SRL, demersuri pentru modificarea hotelului Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii