Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Date oficiale, de la IPJ Tulcea. Accident la ieșire din Babadag spre Constanța. Intervin două ambulanțe (galerie foto)

ro

07 Jun, 2020 11:58 2182 Marime text
•    Un autoturism a ieșit în afara carosabilului. O persoană a fost rănită.

Un grav accident s-a produs în această dimineață pe drumul dinspre Babadag spre Constanța. Informația a fost publicată pe un grup dedicat informațiilor din trafic din județul Tulcea, în urmă cu scurt timp.

Din primele date, se pare că un autoturism a ieșit în afara carosabilului și s-a oprit în șanțul de pe marginea drumului. La fața locului s-au deplasat două Ambulanțe, pentru a acorda asistență persoanelor rănite.

Iată datele oficiale, puse la dispoziție de inspector principal Irina Manolache, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea:

La data de 07.06.2020, un bărbat în vârstă de 31 ani din București, în timp ce conducea un auto în afara localității Babadag, pe fondul vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un parapet de protecție și un arbore.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto. Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influenta băuturi alcoolice.
Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Sursa foto: IPJ Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii