Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Euroest Plus Imobiliare SRL și Troia Premium Construct SRL, contract de peste jumătate de milion de euro pentru reabilitarea unui bloc din Tulcea (DOCUMENT)

ro

30 Apr, 2024 14:40 442 Marime text
  • Atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depuse două oferte admisibile pentru contract.
Euroest Plus Imobiliare SRL și Troia Premium Construct SRL și-au adjudecat de la Primăria Tulcea contractul vizând execuția lucrărilor de reabilitare energetică a blocului C, de pe strada Babadag, nr. 4, din municipiu.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului este de 2.969.686 de lei fără TVA, sumă ce echivalează cu aproape 600.000 de euro, la cursul actual.
 
Atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depuse două oferte admisibile pentru contract.
 
Denumirea achiziției este „Contract de execuție lucrări în cadrul proiectului nr. C5-A1-199 intitulat «Reabilitare energetică bloc C, str. Babadag nr. 4, Asociația de proprietari nr. 6» din Municipiul Tulcea“.
 
Inițial, contractul fusese estimat la 3.336.725,22 de lei fără TVA, finanțarea fiind asigurată prin PNRR.
 
Nu este posibilă subcontractarea, potrivit SEAP.
 
Despre Euroest Plus Imobiliare SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 30 aprilie 2024, Euroest Plus Imobiliare SRL a fost înființată în 2020, are sediul social în Cataloi, județul Tulcea, și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator figurează Ghiorghe Bazbanela, al cărui nume se leagă și de Imocons Meridian Residence SRL Tulcea.
 
În 2022, Euroest Plus Imobiliare SRL a declarat 0 angajați, pierderi 92 de lei și cifra de afaceri 0.
 
Despre Troia Premium Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 30 aprilie 2024, Troia Premium Construct SRL a fost înființată în 2013, are sediul social în București, pe bulevardul Iuliu Maniu și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în țară, inclusiv în județul Tulcea.
 
Asociat unic figurează Eugenia Neacșu, iar Adriana Răileanu figurează ca administrator, numele său legându-se și de Bogmad Amenajari SRL, Raileanu D. Adriana Intreprindere Individuală, Odihna & Lumină Veșnică SRL.
 
Troia Premium Construct SRL figurează cu 262 de achiziții directe (Comuna Dâmbovicioara, Orașul Odobești, Comuna Slobozia Bradului printre autoritățile contractante) și 102 contracte publice (Comuna Balotești, Comuna Munteni Buzău, Municipiul Tulcea printre autoritățile contractante).
 
În 2023, firma a declarat 283 de angajați, profit peste 10,54 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 152,16 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Tulcea
Muntenia Invest SRL asfaltează străzile din Agighiol, comuna Valea Nucarilor, cu peste 2,29 milioane de euro (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii