Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarii Brigăzii 9 Mecanizate Mărășești au participat la un exercițiu tactic cu trageri de luptă în Poligonul Babadag

ro

17 Apr, 2024 12:03 408 Marime text
Foto: facebook/Brigada 9 Mecanizată MărășeștiAceastă săptămână i-a găsit pe tanchiști din cadrul unităților subordonate Brigăzii 9 Mecanizată “Mărășești”, în Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă din Babadag, demonstrându-și pe timpul unui exercițiu tactic cu trageri de luptă, abilitățile și cunoștințele însușite pe timpul perioadei de instruire.

Potrivit reprezentanților Brigăzii 9 Mecanizate, comandanții structurilor au apreciat modul în care plutoanele de tancuri și-au atins obiectivele propuse, obținând calificative foarte bune.

„Totodată au apreciat și iscusința ochitorilor și încărcătorilor, dar și a mecanicilor - conductori și a comandanților de tanc pentru modul în care și-au îndeplinit sarcinile pe timpul exercițiului tactic cu trageri de luptă reale – LFX (Live Fire Exercise) de nivel pluton tancuri“ - au mai precizat reprezentanții Brigăzii 9 Mecanizate Mărășești.

Citește și: 

Cel mai complex exercițiu organizat și condus de Forțele Navale Române, Sea Shield 24”, în plină desfășurare (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii