Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța culturală Festivalul de dans „Stelele Aurii” își premiază, la Constanța, cei mai buni participanți (galerie foto)

ro

26 May, 2022 00:00 2839 Marime text

 
  • 27-29 mai – un weekend dedicat dansului, la Constanța
 
După un tur care a început la Bucuresti, trecând prin Brașov și Iași,  Festivalul de dans Stelele Aurii va ajunge la Constanța în acest weekend, scena Casei de Cultură a Sindicatelor fiind gazdă și pentru Gala finală a competiției.
Cele mai bune momente din concurs vor fi selectate pentru a participa în show-ul de duminică, care va încheia concursul Steluțelor Aurii.
S-au pus „la bătaie”, pentru cei mai buni dintre dansatori, premii în valoare de 3.000 Euro, trofee si medalii unice, anunță organizatorii. „Va fi un spectacol de excepție cu jocuri de lumini, ecrane led și mult, mult talent pe o scenă impresionantă!”
Dintre concurenții constănțeni, îi va alege pe cei mai buni chiar Monica Cherecheș, director artistic în cadrul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danosvki”.
Festivalul de Dans „Stelele aurii” este o adevărată desfășurare de forțe, un concurs organizat pe 20 de secțiuni și pe mai multe categorii de vârstă (de la 4 până la 26 de ani). Participă atât dansatori amatori, cât și dansatori profesioniști, elevi de la licee de coregrafie, academii și cluburi de dans.
Gala de duminică, 29 mai 2022, va fi transmisă în direct, pe pagina de Facebook a festivalului.
 
Citește și:
Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” prezintă ultimele două evenimente culturale ale lunii mai
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii