Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat vor oferi daruri cu prilejul Paștelui

ro

01 May, 2024 17:29 572 Marime text

 
  • Joi, în data de 2 mai 2024, reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat vor oferi daruri persoanelor vârstnice aflate în centrele de bătrâni din Poarta Albă, Negru Vodă si Municipiul Constanța. 

Din dorinţa de a oferi un strop de fericire și lumină în sufletele bătrânilor lipsiți de grija unei familii, reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat vor oferi daruri persoanele vârstnice aflate în centrele de bătrâni din Poarta Albă, Negru Vodă si Municipiul Constanța.
 
Joi, 2 mai 2024, un număr de 500 de persoane vârstnice vor primi în dar produse alimentare tradiționale de Paște: ouă roșii, carne de miel, cozonaci și pască, fructe și răcoritoare, dar şi salcie sfințită în Ziua de Florii.
 
Evenimentele se vor desfășura după următorul program:
 
  • Ora 10:30 – Căminul pentru persoane vârstnice Constanța
  • Ora 11:30 - Centrul de Îngrijire și Asistență din comuna Poarta Albă
  • Ora 13:00 - Centrul de Îngrijire și Asistență “Sf. Andrei , Centrul de Îngrijire și Asistență “Armonia” și Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități ( CAbR) “Sf. Luca”din orașul Negru Vodă.
 
Prin aceste daruri, încununate de o vorbă bună şi o îmbrăţişare, femeile social democrate constănțene vor încerca să aducă în inimile bătrânilor bucuria Învierii Domnului Iisus Hristos.
 
 

„În prag de sfântă sărbătoare, cinstind minunea Învierii Domnului Iisus Hristos, izvorul nesecat de viață, fiecare dintre noi încearcă şi în acest an să demonstreze cât de profund este dictonul „Dar din dar se face Rai!”.
 


Darul este încărcat de iubirea celui care dăruieşte. Aceasta este caracteristica lui fundamentală, care pune cu totul în umbră valoarea fizică, materială. Ceea ce facem e doar o picătură într-un ocean, dar fără acea picătură, oceanul ar fi mai mic”, a transmis Mariana Gâju, președintele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat .

 
 
 
Citește și
Județul ConstanțaÎn prag de sărbătoare, 21 de copii ai comunei Cumpăna au primit daruri (Galerie FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii