Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul cultural-artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului” continuă în comuna Oltina. Spectacolul propus astăzi

ro

06 Oct, 2023 09:41 814 Marime text
Foto: Facebook Stagiune de Teatru în Localitățile Județului

Proiectul cultural – artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului” se derulează în 9 localități din județ (1 urban, 8 rural) și presupune reprezentațiile unor spectacole ce se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani, dar și adulților.
 
Localitățile în care se desfășoară stagiunea sunt: Viroaga, Căscioarele, Cerchezu, Oltina, Corbu, Costinești, Lipnița, Coslogeni și Constanța.
 
Perioada de derulare este 27 septembrie – 14 noiembrie.
 
Cea de-a doua săptămână a proiectului (4 – 6 octombrie) aduce trei spectacole în trei zile diferite. Acestea au loc în comuna Oltina.
 
Miercuri, 04 Octombrie 2023, începând cu orele 11:00, a avut loc spectacolul pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, „LUMEA POVEȘTILOR”. Spectacolul este unul interactiv, stimulând participarea celor mici. Acesta cuprinde momente muzicale, ce îndeamnă copiii să participe prin cântec și dans. Este atrăgător pentru copilași, personajele fiind fascinante pentru ei, la fel și scenele comice dintre ele.
 
Joi, 05 Octombrie 2023, începând cu orele 11:00, a avut loc spectacolul Teatru Forum „DECIZIA FINALĂ E LA TINE”. Spectacolul are ca subiect social mamele minore care abandonează școala, un subiect sensibil care a fost și este în continuare dezbătut, din cauza faptului că România se află pe locul II în Uniunea Europeană la abandonul școlar, înregistrând 16.000 de mame minore. Acest spectacol este destinat adolescenților, cu scopul de a atenționa în mod special tinerele fete să evite să ajungă într-o astfel de situație pentru a nu renunța la școală, respectiv la viitorul lor.
 
Astăzi, 06 Octombrie 2023, de la orele 17:00, are loc spectacolul de comedie „PLATA BIRULUI”, un spectacol care provoacă râsete până la lacrimi. Este o comedie vie și antrenantă care prezintă realitățile românești de ieri și azi, oamenii și relația lor cu autoritatea. Acest tip de spectacol este destinat tuturor, și celor mici dar și celor mari, având ocazia să se bucure de o experiență de neuitat.
 
„Stagiune de teatru în localitățile județului” este un proiect organizat de Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre, și realizat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.
 
Citește și:
Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre organizează proiectul cultural-artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii