Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect cultural-artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului”

ro

08 Nov, 2023 09:00 703 Marime text

„Stagiune de teatru în localitățile județului” este un proiect organizat de Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre, și realizat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.
În perioada 08-10 Noiembrie 2023, se vor susține cele 3 spectacole, „LUMEA POVEȘTILOR”, „DECIZIA FINALĂ E LA TINE” și „PLATA BIRULUI” în comunele Lipnița și Coslugea. Intrarea este liberă!
În data de 08 Noiembrie 2023, începând cu orele 09:00, va avea loc la Lipnița spectacolul pentru copii „LUMEA POVEȘTILOR”, un spectacol destinat celor mici, cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani. Spectacolul cuprinde povești românești binecunoscute, precum Ursul păcălit de vulpe, Ileana Cosânzeana și Făt-Frumos, Punguța cu doi bani, în care cei mici își vor întâlni personajele preferate, vor dansa, vor cânta și se vor amuza pe cinste. „LUMEA POVEȘTILOR” se va juca în continuare în comuna Coslugea, de la orele 11:45. Îi așteptăm pe cei mici să se bucure alături de noi de frumusețea poveștilor, de personajele prietenoase și comice și de cântecelele haioase.
În data de 09 Noiembrie 2023, începând cu orele 09:00, îi așteptăm pe tinerii elevi să asiste la spectacolul de teatru forum „DECIZIA FINALĂ E LA TINE”. Este un spectacol destinat adolescenților, tema socială fiind abandonul școlar în rândul mamelor minore, un subiect sensibil care trebuie abordat în școli, dat fiind faptul că în România se înregistrează 16.000 de astfel de cazuri. Este interesant și atrăgător pentru tineri deoarece întâlnesc exemple de comportamente din viața reală, mai bune sau mai puțin bune, care influențează în mod direct sau indirect deciziile fetelor minore însărcinate. Prezența adolescenților la această reprezentație le va aduce beneficii deoarece vor analiza singuri care va fi decizia corectă la final. Acesta va avea loc și în comuna Coslugea, începând cu orele 11:45, așa că invităm toți tinerii să vizioneze acest tip de spectacol care îi va ajuta să depășească anumite situații în care se pot afla.
În data de 10 Noiembrie 2023, începând cu orele 15:00, așteptăm spectatorii de toate vârstele la o comedie apetisantă, intitulată „PLATA BIRULUI”, un spectacol care va stârni râsete datorită situației amuzante care se creează în viața Vasilicăi și a fetelor sale. Tanti Vasilica va fi nevoită să-și plătească taxele, altfel va avea parte de multe neplăceri care nu îi vor aduce niciun beneficiu. Următoarea reprezentație va avea loc în comuna Coslugea, începând cu orele 18:00, așa că vă așteptăm să petrecem împreună seara de vineri la o comedie vie și antrenantă. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii