Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect cultural-artistic „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” Ediția a V-a. Weekend-ul 19-20 August 2023 a avut parte de un mare succes

ro

23 Aug, 2023 11:48 712 Marime text

 
„Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” ediția a V-a este un proiect organizat de Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanța, Facultatea de Arte, și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Acesta este un Proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 149332/04.08.2023.

Weekend-ul 19-20 August 2023 a avut parte de un mare succes, acesta fiind încărcat cu emoții plăcute și constructive. Vineri, de la orele 21:00 a avut loc spectacolul „PRIMA DATĂ”, o producție Asociația Cortina & SAS UNATC. Acest spectacol a prezentat diverse experiențe într-un mod amuzant și emoționant deopotrivă, încurajând tinerii să comunice, să pună întrebări, iar pe părinți să răspundă întrebărilor sau să inițieze un dialog despre viața sexuală, fără vinovăție sau rușine.

Publicul era încântat și curios de ceea ce va viziona, așteptând cu nerăbdare începerea spectacolului care a dat startul proiectului, acesta fiind unul viu și animat. Reacțiile au fost pozitive, spectacolul a captivat și a oferit șansa spectatorilor să își pună întrebări serioase în legătură cu viața socială a tinerilor adolescenți care poate fi pusă în pericol din cauza anturajelor. Tinerii actorii și-au asumat pe deplin rolul personajelor, reușind cu succes să transmită emoții profunde, impactul fiind unul puternic. 

În a doua seară, 20 August 2023, orele 21:00, a avut loc spectacolul de poezie și muzică „DIN IUBIRE PENTRU IUBIRE”, un spectacol care a emoționat publicul datorită versurilor atent alese de către actori, creând o poveste care a sensibilizat prin emoție, sentiment și lirismul creat prin mișcare celor doi dansatori. Spectatorii au empatizat cu actorii care au transmis prin intermediul poeziilor emoții sincere, reale și puternice. Momente de dans realizate de coregraf Stela Cocârlea au înfrumusețat și amplificat atmosfera boemă. 

 În aceste 2 zile, am avut parte de un număr mare de spectatori, fapt din care se constată că publicul tomitan este dornic de teatru și muzică. Oamenii au rămas plăcut surprinși de atmosfera creată în amfiteatru, de frumusețea spațiului amenajat în care au loc spectacolele și de energia creată de artiștii care ne încântă prin prezența lor.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii