Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegeriparlamentare2020 Dumitru Caragheorghe, candidat USR PLUS pentru Camera Deputaților, vine la ZIUA Electorală

ro

11 Nov, 2020 00:00 3029 Marime text
 
  • Dumitru Caragheorghe, consilier local municipal candidează din partea USR-PLUS, pe lista de la Camera Deputaților la alegerile legislative din 6 decembrie
  • Dumitru Caragheorghe vorbește joi, 12 noiembrie de la ora 17.00 la ZIUA Electorală, despre revoluția bunei guvernări din programul de guvernare al Alianței USR PLUS - "O Românie fără hoție"!
Dumitru Caragheorghe, consilier local municipal la Constanța, candidează din partea USR-PLUS, pe lista de la Camera Deputaților la alegerile legislative din 6 decembrie a.c.
Alături de colegii săi, Caragheorghe a mers  în mai multe localități ale județului unde am stat de vorbă cu locuitorii și au lipit afișele pe care scrie mare "O Românie fără hoție".

Reprezentanții USR PLUS susțin că aceasta nu este doar un mesaj electoral, ci un obiectiv pe cât de ambițios pe atât de necesar unei normalități de care avem atâta nevoie.

Dumitru Caragheorghe vorbește joi, 12 noiembrie de la ora 17.00 la ZIUA Electorală, despre revoluția bunei guvernări din programul de guvernare al Alianței USR PLUS.
ZIUA Electorală, poate fi urmărită live pe www.ziuaconstanta.ro. dar și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii