Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire oficială la sediul Tribunalului Constanța. Cine a participat și care au fost problemele dezbătute

ro

22 Nov, 2019 13:56 1691 Marime text

La sediul Tribunalului Constanța a avut loc astăzi o întâlnire oficială între judecători din cadrul Curții Maritime Ningbo — Republica Populară Chineză și judecatori ai Tribunalului Constanța, specializați în cauze civile și penale în materie maritim-fluvială.
 
Instanța română a fost reprezentata de judecător Teodor Viorel Gheorghe președintele Tribunalului Constanța , de  judecator Lucian Lică — președintele Secției Penale, și de către judecătorii Monica Laura Tănase, Luminița Dan și Adrian Oprea.
 
 În cadrul întâlnirii s-au discutat probleme privind organizarea sistemelor judiciare român și chinez, cu aplicabilitate practică în ceea ce privește materia dreptului maritim atât în România cat și în Republica Populară Chineză.
 
S-a facut schimb de informații în legatură cu specificul judecării cauzelor maritime cat și cu soluționarea acestora sau punerea în executare a hotarărilor judecatorești , in cele două state , apte să ofere o perspective practică în materia dreptului maritim pentru judecătorii celor  două instanțe.

Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii