Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 27 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE Text Vlad Matei Pascu, la Tribunalul Constanța. Instanța a rămas în pronunțare (FOTO+VIDEO)

ro

16 Apr, 2024 09:48 1386 Marime textUPDATE1: Astăzi, Tribunalul Constanța a judecat cererea lui Vlad pascu de punere în libertate.
În sala de judecată, Pascu a precizat că îi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat și „că nu este un pericol social”.

„Regret tragedia provocată, vreau să execut pedeapsa pe care o va stabili instața de judecată și voi respecta toate obligațiiile pe care le va stabili instanța în cazul în care voi fi plasat în stare de arest la domiciliu”, a spus Pascu.


Unul din avocații lui Pascu a declarat că cele 8 luni de arest preventiv au fost suficiente și că din punctul lor de vedere nu mai există susținere pentru prelungirea măsurii arestării preventive și solicită înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciu. Instanța a rămas în pronunțare

UPDATE 2:

„S-a creat o confuzie aici, în legătură cu prezența fizică a inculpatului. Nu este de dreptul de alege al inculpatului, instanța  decide dacă este cu prezență fizică sau videoconferință. Astăzi era obligatorie prezența lui Vlad Pascu”, a spus unul din  avocații lui Pascu, Alin Trandafirescu.

UPDATE 3.
Având în vedere că la ultimele termene,în spațiul public au apărut poze din sala de judecată cu Vlad Pascu participând prin sistem de videoconferință, la termenul de astăz, Tribunalul Constanța a solicitat reprezentanților massmedia pentru prezența în sala de judecată, buletinele de identitate pentru a le fi notate datele și li s-a atras atenția să nu pozeze și să nu filmeze, așa cum prevede legea.


UPDATE4. Instanța a rămas în pronunțare.

Tribunalul Constanța va judeca astăzi măsura preventivă sub imperiul căruia se află Vlad Matei Pascu, acuzat de producerea tragediei de la 2 Mai. Ședința de judecată este programată să înceapă în câteva minute.

Oricare ar fi decizia tribunalului, aceasta va fi definitivă.


Citește și
Tribunalul Constanța decide marți libertatea lui Vlad Matei Pascu, din București, acuzat de producerea tragediei de la 2 Mai!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii