Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marius Cătălin Croitoru, preșdintele Judecătoriei Medgidia, propus vice în continuare al Tribunalului Constanța

ro

08 Apr, 2024 16:20 486 Marime text


Judecătorul Marius Cătălin Croitoru, președintele Judecătoriei Medgidia, în prezent vicepreședinte delegat al Tribunalului Constanța, a fost propus pentru o nouă prelungire a delegării sale în funcția de conducere.
 
Propunerea va fi analizată de către Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii în cadrul ședinței de joi, 11 aprilie 2024, a secției.
 
Ultima prelungire a delegării în funcția de conducere a magistratului a avut loc la data de 26 octombrie 2023, fiind valabilă șase luni.
 
Ulterior acestei prelungiri, în noiembrie 2023, CSM a aprobat transferul judecătorului de la Medgidia la Tribunalul Constanța.
 
Marius Cătălin Croitoru are gradul de judecător de tribunal și asigură funcția de vicepreședinte al Tribunalului Constanța de aproape un an, de pe 1 mai 2023.
 
Ședința Secției pentru Judecători a CSM se va desfășura începând cu ora 11.00.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Justiție la Constanța!
CSM a aprobat! Judecătorul Gabriel Mustaţă, transferat la Curtea de Apel Constanța! Marius Cătălin Croitoru, la Tribunal

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii