Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cseke Attila Finanțare pentru construcția de noi creșe în Agigea și Murfatlar

ro

20 May, 2022 12:45 1195 Marime text
Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
  • Ministerul Dezvoltării va finanța construcția a 9 creșe moderne și eficiente din punct de vedere energetic, care vor intra, în curând, în procedură de licitație publică, în vederea identificării constructorului – a anunțat ministrul Cseke Attila.


Astfel, în municipiul Sibiu va fi construită o creșă mare, în Dărmănești (jud. Bacău), Hărman și Zărnești (jud. Brașov) – câte o creșă medie, iar 5 creșe mici vor fi finanțate în Agigea și Murfatlar (jud. Constanța), precum și în Abrud (jud. Alba), Geoagiu (jud. Hunedoara) și Dumbrăveni (jud. Vrancea).


După primele 79 de creșe care au fost aprobate pentru construcție, acum numărul creșelor care vor putea fi construite crește cu încă o creșă în municipiu, 5 în orașe și 3 în comune, a precizat ministrul dezvoltării.


Unitățile de învățământ vor beneficia de săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivități, bucătărie și spălătorie proprie, cabinet medical, spații administrative și un spațiu de joacă amplu, în aer liber - a precizat ministrul dezvoltării.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii