Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Medgidia continuă investiția la noua creșă din municipiu (DOCUMENT)

ro

20 Apr, 2023 14:52 1375 Marime text
 foto: Pexels Primăria municipiului Medgidia a atribuit un contract, în urma unei licitații pentru lucrări suplimentare conform DS6 pentru realizarea investiției „Construire Creșă în municipiul Medgidia județul Constanța”.
 
Atribuirea vizează execuția lucrarilor suplimentare conform DS 6 pentru obiectivul de investitii cu titlul “Construire Creșă în Municipiul Medgidia, județul Constanța”, finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală – etapa a II – a (P.N.D.L). Potrivit estimărilor realizate conform documentelor atașate la DS 6 valoarea estimată totală execuție lucrări pentru obiectivul sus menționat este de 955.235,98 lei fara TVA (4.1. Construcții și instalații).
 
Valoarea finală a achiziției este de 782.660 lei, iar firma câștigătoare este Conel Sol Expert SRL, atribuirea având loc pe 7 aprilie 2023.
 
Despre Conel Sol Expert SRL

Societatea Conel Sol Expert a fost înființată în anul 2017, la Constanța, pe strada Crișul Alb, județul Constanța.

Capital social subscris este de 250 lei, integral vărsat, compus din 25 de părți sociale, fiecare a câte 10 lei.

Potrivit Registrului Comerțului, unic asociat și administrator al firmei este Aurică Cioti. Domeniul de activitate principal este lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Pe anul fiscal 2021, societatea a raportat un profit de 311.568 lei, o cifră de afaceri de 1.415.869 lei și un număr de șapte salariați.


În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe platforma SEAP.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii