Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Bebeluș luat bătut de la o creșă din Bragadiru”, material apărut în spațiul public. Precizările IPJ Ilfov

ro

29 Sep, 2023 13:47 913 Marime text
foto: Pexels
Acuzații grave aduse de mai mulți părinți la adresa unei creșe din Bragadiru, județul Ilfov.

Poliția face precizări despre materialul apărut în spațiul public la un post de televiziune, intitulat "Bebeluș luat bătut de la o creșă din Bragadiru: ” Are o vânătaie mare pe obraz, buza de jos umflată”. 


Oficial de la IPJ Ilfov 

Având în vedere materialul apărut în spațiul public la un post de televiziune, intitulat "Bebeluș luat bătut de la o creșă din Bragadiru: ” Are o vânătaie mare pe obraz, buza de jos umflată”, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

În perioada 1 ianuarie - 25 septembrie 2023, la nivelul Poliției Orașului Bragadiru, au fost înregistrate 6 sesizări în legătură cu centrul educațional, menționat în materialul difuzat.
            
Dintre acestea, o sesizare face obiectul unui dosar de urmărire penală, în care polițiștii orașului Bragadiru efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Facem precizarea că potrivit prevederilor articolului 285, alin. 1) și 2) din C.p.p.:
             
,,(1) Urmărirea penală are ca obiect strângerea probelor necesare cu privire la existenţa infracţiunilor, la identificarea persoanelor care au săvârşit o infracţiune şi la stabilirea răspunderii penale a acestora, pentru a se constata dacă este sau nu cazul să se dispună trimiterea în judecată.
   (2) Procedura din cursul urmăririi penale este nepublică.’’ În celelalte 5 sesizări, au fost reclamate aspecte referitoare la neînțelegeri cu privire la restituirea unor sume de bani ce au făcut obiectul contractelor de prestări servicii.
            
 În urma verificărilor efectuate, în 3 din cele 5 sesizări, nu au fost constatate aspecte de natură penală sau  contravențională, iar în celelalte 2 sesizări, polițiștii din Bragadiru efectuează verificări, în termenul legal prevăzut de lege.


Citește și:

Caz cutremurător. O asistentă găsită vinovată de uciderea a şapte nou-născuţi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii