Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:59 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kanal D lanseaza concursul online Rataciti in Panama 2.0!

ro

15 Sep, 2009 19:07 1780 Marime text

Kanal D lanseaza pe 14 septembrie, cel mai tare concurs online din aceasta toamna, Rataciti in Panama 2.0.

Accesează site-ul www.ratacitiinpanama.ro si pregateste-te sa iei parte la o calatorie de neuitat in jungla din America Centrala unde vei putea experimenta pe viu cum e să fii rătăcit in Panama!

Intra, inscrie-te si lupta in jocul Rataciti in Panama 2.0 si vei afla ce trăiesc concurenţii pe cele trei insule. Vei invata si tu cum să supravieţuieşti intr-o adevarata jungla salbatica luptand in Rataciti in Panama 2.0.

Similar emisiunii televizate, participantii la concursul online vor strabate trei insule virtuale: Insula Condamnatilor, Insula Sperantei, Insula Paradisului pe parcursul carora vor avea de strabatut probe si vor gasi indicii pe baza carora vor descoperi numele real al celor 6 vedete participante la reality show-ul difuzat la Kanal D.

Stai în gardă, fii pregatit de atac, şi la tot pasul vei putea castiga recompense demne de un aventurier: tricouri, sepci si busole si marele premiu - participarea la marea finala a emisiunii Rataciti in Panama care va avea loc in Bucuresti pe 20 decembrie 2009.

Fii printre primii care lupta in jocul Rataciti in Panama 2.0 numai la Kanal D.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii