Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:53 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

History România și show-ul În Viteza a Cincea acceptă provocarea raliului de la Sibiu!

ro

18 Aug, 2015 17:14 716 Marime text
București, 18 august 2015HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România¹, aduce telespectatorilor un nou sezon al incitantului serial automobilistic „În viteza a cincea”. Episoadele vor fi difuzate în fiecare joi, la 21:00, începând cu 8 octombrie. Noul sezon include un episod filmat în totalitate în România.

Ca parte a campaniei de promovare pentru acest sezon, HISTORY anunță cu mândrie parteneriatul media cu Raliul de la Sibiu (20 – 23 august) – etapă parte a Campionatului European de Raliuri și a Campionatului Românesc de Raliuri.
Invitații HISTORY vor fi, printre alții, co-gazda show-ului, Jonny Smith, care va veni din Marea Britanie special pentru acest eveniment și campionul român de raliuri, Vali Porcișteanu, care va apărea și în episodul filmat în exclusivitate în România. Parteneriatul include un cort ospitalier HISTORY în cadrul Pieței Mari din Sibiu, loc în care se vor desfășura diferite activități în cadrul cărora protagoniștii vor fi Jonny și Vali. De altfel, Vali va conduce mașina de raliu HISTORY pe durata întregului eveniment.

În episodul filmat în România, Tiff și Vicki vizitează un restaurator local de mașini clasice, testează noul Ferrari California Turbo pe serpentinele care străbat munții Carpați și vizitează Sinaia pentru a participa la o întrecere mai puțin obișnuită. Mai mult decât atât, prezentatorii vor testa mașinile românești de salvare GHE-O.
De-a lungul sezonului doi, prezentantorii serialului se vor întrece cot la cot în teste generatoare de adrenalină, vor analiza în exclusivitate cele mai noi super-maşini, vor oferi sfaturi esenţiale despre problemele care îi preocupă pe automobilişti şi vor asista la testări de accidente spectaculoase, realizate în numele siguranţei pe şosele.
Mai multe informații despre serial sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook HISTORY și pe site-ul dedicat.
Despre HISTORY®
HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.
HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin RCS - DIGI, Telekom, UPC, AKTA, iNES IPTV şi Orange TV. De curând, DIGI a introdus HISTORY® în și mai multe locuințe, astfel încât dacă nu recepționați canalul, vă rugăm să rescanați toată grila sau să faceți o cerere către cea mai apropiată filială.
Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.
 
Despre A+E Networks® UK
A+E Networks UK® este un joint venture între A+E Networks® şi Sky. Acesta include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime® , Lifetime® HD, Crime + Investigation™, Crime + Investigation™ HD şi H2®. A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, are peste 109 milioane de abonați, cu conţinut tradus în 19 limbi și activează în 90 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii