Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța începe finala Ligii Naționale. Primele două meciuri, pe litoral. Intrarea este liberă!

ro

15 Apr, 2024 13:00 544 Marime text
 
 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța continuă lupta pentru titlu în Liga Națională, iar astăzi, 15 aprilie 2024, susține prima partidă din finală.
 
După ce a învins-o pe CSM Târgoviște în semifinale, echipa de pe litoral o înfruntă pe FCC Baschet UAV Arad în ultimul act al campionatului.
 
Finala play-off se joacă după sistemul „3 din 5“, iar fetele de pe litoral, antrenate de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu, au avantajul de a susține mai multe meciuri pe teren propriu, fiind câștigătoarele sezonului regulat.
 
Federația a anunțat programarea datelor de disputare pentru 15, 17 aprilie 2024 (la Constanța), de la ora 19.00, 23, 25 aprilie (la Arad), și, dacă va fi necesar, ultimul joc va fi anunțat ulterior.
 

Finala! Suntem în fața primului meci din Finala Ligii Naționale de Baschet Feminin Getica '95. Meciul 1 și meciul 2 se decid la malul mării, în Sala Sporturilor din Constanța, iar astăzi susținem prima întâlnire cu FCC Baschet UAV Arad, fostă și multiplă campioană a României. Echipa noastră are în față șansa de a pune Constanța pe harta campioanelor României, șansă pentru care vom lupta în cinci meciuri, dacă va fi nevoie. Suntem concentrați însă pe primul meci, Luni, 15 Aprilie, de la ora 19.00 la Sala Sporturilor! Intrarea la meci este liberă! Haideți să umplem Sala Sporturilor pentru un start în forță! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Meciurile vor fi LIVE pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV, pe facebook-ul CSM Constanța Baschet și pe youtube-ul FRB TV.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:

 
O nouă performanță!
Baschetbalistele de la CSM Constanța s-au calificat în finala Ligii Naționale (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii