Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet Duelul CSM CSU Oradea - CSM Constanța se reia pe litoral, marți, 16 aprilie 2024. „Băieții noștri mizează pe tribune pline!“

ro

16 Apr, 2024 11:45 436 Marime text


Echipa masculină de baschet CSM Constanța a făcut un joc foarte bun pe terenul vicecampioanei CSM CSU Oradea, în disputa a 2-a din sferturile de finală ale Ligii Naționale.

După 78-104 în primul meci, băieții de pe litoral au dat o replică mult mai viguroasă joi seară în Oradea Arena, având chiar șansa de a trimite jocul în prelungiri.

Echipa antrenată de Dan Fleșeriu și Valentin Boian a cedat cu 82-91 și, la 2-0 pentru echipa orădeană, este obligată acum să câștige următoarele două partide de la Constanța, pentru a duce disputa pentru semifinale în meciul decisiv.

Marți, 16 Aprilie de la ora 20.00 și miercuri (dacă e necesar), 18 Aprilie, la Sala Sporturilor, baschetbaliștii noștri mizează pe tribune pline! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.


Meciurile vor fi LIVE pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro, la secțiunea LIVE TV și pe FRB TV.

Sursa foto: Facebook (CSM Oradea)

Citește și:


Baschet
Vicecampioana României, CSM CSU Oradea, conduce cu 2-0 CSM Constanța în sferturile Ligii Naționale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii