Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. CS Medgidia Eric Crînguș, triplu campion mondial la Kempo (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

27 Apr, 2024 08:20 1093 Marime text
 
Eric Crînguș, sportiv legitimat la CS Medgidia, și-a atins obiectivul la Campionatul Mondial de Kempo din Antalya, competiție la care a plecat cu gândul de a cuceri medalia de aur, după ce a realizat deja această performanță la Campionatul European de anul trecut.   

Sportivul constănțean, antrenat de tatăl său, Ionel Crînguș, a câștigat finala la proba Submission, categoria 16 -18 ani / - 85 kg, urcând pe prima treaptă a podiumului mondial.

Eric Crînguș a devenit astfel primul campion mondial din istoria Clubului Sportiv Medgidia, a punctat Ionel Crînguș.


Înainte de Mondialele din Turcia, Eric Crînguș a participat în calitate de arbitru la Campionatul Național de Kempo K1, de la București, întrecerre la finele căreia menționa:

Am avut ocazia de a fi arbitru la Campionatul Național de Kempo K1. A fost o zi plină de adrenalină și concentrare. M-am asigurat că fiecare luptător a avut șansa de a-și demonstra abilitățile.
 
Săptămâna viitoare, însă, voi fi într-un alt rol. Mă pregătesc intens pentru Campionatele Mondiale de Kempo, unde voi intra pe tatami ca luptător. Este o provocare pe care o aștept cu nerăbdare și o oportunitate de a reprezenta România la nivel internațional.
 
Îmi doresc să mă plasez pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
 
Vă mulțumesc tuturor pentru toată susținerea și aprecierea!.

 
Clubul Sportiv Medgidia beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.   

UPDATE:

Eric Crînguș a mai cucerit o medalie de aur, la Semi-Kempo, categoria 16-18 ani / -85 kg, devenind astfel dublu campion mondial.
 
UPDATE:
 
Eric Crînguș a cucerit și al treilea titlu de campion mondial la această competiție, triumfând și în finala de proba Full-Kempo, categoria 16 -18 ani / - 85 kg!     

Sursa foto: Facebook (Ionel Crînguș) 

Citește și:


Sportivii de la CS Medgidia, medalii la Campionatul Național de Kempo K1. Eric Crînguș participă la Campionatul Mondial (GALERIE FOTO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii