Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby Echipa Under-20 a CSM Constanța, medaliată în Campionatul Național (GALERIE FOTO)

ro

21 Apr, 2024 21:30 701 Marime text
 
Pe Stadionul “Olimpia” din capitală s-a desfășurat duminică, 21 aprilie 2024, finala mică a Campionatului Național de rugby Under-20, dintre CSM Constanța și CNAV-Dinamo București.
 
După un meci pe care l-a dominat în totalitate, formația antrenată de Marius Codea și Claudiu Trandafir s-a impus clar cu 71-7, raportul încercărilor fiind 11-1.
 
Punctele învingătorilor au fost marcate de: Andrei Carta – 3 eseuri, Eduard Matei – 2 eseuri, Eseria Komainaisoro – un eseu, Valentin Dolghi – un eseu, Cornel Stoica – un eseu, Vasile Plotună – un eseu, Eduard Chifor – un eseu și 4 transformări, Andrei Vlad Chelaru – 3 transformări, un eseu de penalizare.
 

O victorie meritată, care a reliefat superioritatea constănțenilor la toate capitolele, mulți dintre ei fiind promovați și la echipa de seniori, care evoluează în DNS. CSM Constanța încheie un sezon, în care fără îndoială, putea să realizeze mai mult, fiind aproape de finala mare a campionatului, dar la această vârstă, importante sunt experiența acumulată și pasul către echipa mare. Hai Constanța! Team is everything!, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Rugby)
 
Citește și:


Rugby
Echipa Under-20 a CSM Constanța va juca finala mică a campionatului (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii